900 22 11 22

 
Creu Roja
FacebookTwitterInstagramFlickrSlideShareIssuuGoogle+Youtube
 
 
 
 
 
 
Cerca de 250 personas asisten a la comida social de la Cruz Roja en Sant Celoni y Baix
30-12-2013
DinarSocialBaixMontseny
Foto de Baix Montseny.Info, diario digital del Baix Montseny
La traducción automática desde el catalán a otros idiomas puede no reproducir exactamente el texto original.
Hi ha assistit el president de l’assemblea comarcal i de la demarcació de Barcelona, Josep Quitet, i els alcaldes de Sant Celoni, Santa Maria de Palautordera i Llinars del Vallès.

La Creu Roja a Sant Celoni-Baix Montseny ha celebrat aquest 28 de desembre el 23è dinar social. L’acte, que se celebra anualment, ha aplegat prop de 250 persones al pavelló poliesportiu de Sant Celoni, la majoria d’elles d’aquesta localitat, o bé de Santa Maria de Palautordera i Llinars del Vallès.

Entre els assistents a l’acte, cal destacar la presència del president de l’assemblea comarcal i de la Creu Roja a la demarcació de Barcelona, Josep Quitet; i dels alcaldes de Sant Celoni, Santa Maria de Palautodera i de Llinars del Vallès, Joan Castaño, Jordi Xena i Martí Pujol, respectivament.

Josep Quitet ha agraït la tasca dels voluntariat, que any rere any participen en l’organització del dinar social. En la mateixa línia, els tres alcaldes han destacat la importància de la tasca de la Creu Roja per cobrir les necessitats socials de les persones en situació de vulnerabilitat d’aquestes localitats, a més d’agrair la dedicació del voluntariat i remarcar importància social dels valors d’associació i solidaritat.
Información Relacionada
 
Buscador de noticias

Archivo de noticias

Política de privacidad  | © 2014 Creu Roja