900 22 11 22

 
Creu Roja
FacebookTwitterInstagramFlickrSlideShareIssuuGoogle+Youtube
 
 
 
 
 
 
Near 250 people assist to the social lunch of the Red Cross in Saint Celoni and Low Montseny
30-12-2013
DinarSocialBaixMontseny
Photo of Baix Montseny.Info, the digital newspaper of Baix Montseny
The automatic translation from catalan language to other languages might not reproduce exactly the original text.
Hi ha assistit el president de l’assemblea comarcal i de la demarcació de Barcelona, Josep Quitet, i els alcaldes de Sant Celoni, Santa Maria de Palautordera i Llinars del Vallès.

La Creu Roja a Sant Celoni-Baix Montseny ha celebrat aquest 28 de desembre el 23è dinar social. L’acte, que se celebra anualment, ha aplegat prop de 250 persones al pavelló poliesportiu de Sant Celoni, la majoria d’elles d’aquesta localitat, o bé de Santa Maria de Palautordera i Llinars del Vallès.

Entre els assistents a l’acte, cal destacar la presència del president de l’assemblea comarcal i de la Creu Roja a la demarcació de Barcelona, Josep Quitet; i dels alcaldes de Sant Celoni, Santa Maria de Palautodera i de Llinars del Vallès, Joan Castaño, Jordi Xena i Martí Pujol, respectivament.

Josep Quitet ha agraït la tasca dels voluntariat, que any rere any participen en l’organització del dinar social. En la mateixa línia, els tres alcaldes han destacat la importància de la tasca de la Creu Roja per cobrir les necessitats socials de les persones en situació de vulnerabilitat d’aquestes localitats, a més d’agrair la dedicació del voluntariat i remarcar importància social dels valors d’associació i solidaritat.
Related Information
 
News search

News archived

Política de privacitat  | © 2014 Creu Roja