900 22 11 22

 
Creu Roja
FacebookTwitterInstagramFlickrSlideShareIssuuGoogle+Youtube
 
 
 
 
 
 
Prop de 250 persones assisteixen al dinar social de la Creu Roja a Sant Celoni i Baix Montseny
30-12-2013
DinarSocialBaixMontseny
Foto de Baix Montseny.info, diari digital del Baix Montseny
La traducció automàtica des del català a altres llengües pot no reproduir exactament el text original.
Hi ha assistit el president de l’assemblea comarcal i de la demarcació de Barcelona, Josep Quitet, i els alcaldes de Sant Celoni, Santa Maria de Palautordera i Llinars del Vallès.

La Creu Roja a Sant Celoni-Baix Montseny ha celebrat aquest 28 de desembre el 23è dinar social. L’acte, que se celebra anualment, ha aplegat prop de 250 persones al pavelló poliesportiu de Sant Celoni, la majoria d’elles d’aquesta localitat, o bé de Santa Maria de Palautordera i Llinars del Vallès.

Entre els assistents a l’acte, cal destacar la presència del president de l’assemblea comarcal i de la Creu Roja a la demarcació de Barcelona, Josep Quitet; i dels alcaldes de Sant Celoni, Santa Maria de Palautodera i de Llinars del Vallès, Joan Castaño, Jordi Xena i Martí Pujol, respectivament.

Josep Quitet ha agraït la tasca dels voluntariat, que any rere any participen en l’organització del dinar social. En la mateixa línia, els tres alcaldes han destacat la importància de la tasca de la Creu Roja per cobrir les necessitats socials de les persones en situació de vulnerabilitat d’aquestes localitats, a més d’agrair la dedicació del voluntariat i remarcar importància social dels valors d’associació i solidaritat.
Informació Relacionada
 
Cercador de notícies

Arxiu de notícies

Política de privacitat  | © 2014 Creu Roja