902 22 22 92

 
Creu Roja
FacebookTwitterInstagramFlickrSlideShareIssuuGoogle+Youtube
 
 
 
 
 
 
Nou punt d’assistència sanitària de la Creu Roja al Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici
02-08-2011
Acord Parc Nacional Aigüestortes
La traducció automàtica des del català a altres llengües pot no reproduir exactament el text original.
L’espai servirà per dur a terme una primera atenció sanitària urgent fins l’arribada del personal del Servei d’Emergències Mèdiques.

El president provincial de la Creu Roja a Lleida, Mariano Gomà, i el conseller d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, Josep Maria Pelegrí, han signat un conveni de col·laboració per instal·lar, com a part d’una prova pilot, un punt d’assistència sanitària immediata al Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici. L’espai tindrà la finalitat d’oferir una primera atenció sanitària urgent a les persones ferides o accidentades dins el perímetre del parc fins que arribi el personal del Servei d’Emergències Mèdiques. La Creu Roja a l’Alta Ribargorça gestionarà aquest punt, on hi destinarà dos voluntaris formats en Assistència Sanitària Immediata i Suport Vital Bàsic.

La ubicació principal dels socorristes serà l’aparcament de Cavallers, tot i que també es desplaçaran per les immediacions de la zona d’atenció i es podran traslladar a altres parts del parc en cas de necessitat d’una atenció sanitària. El servei ha començat a funcionar el passat 30 de juliol i durarà fins el 16 d’octubre, cobrint només els caps de setmana i els dies festius. L’horari del servei serà de 9 a 20 hores fins l’octubre, que passarà a ser de 9 a 18 hores.
Informació Relacionada
 
Cercador de notícies

Política de privacitat  | © 2014 Creu Roja