900 22 11 22

 
Creu Roja
FacebookTwitterInstagramFlickrSlideShareIssuuGoogle+Youtube
 
 
 
 
 
 
La Creu Roja a Terrassa recull 42 tones d'aliments per a col·lectius vulnerables
06-06-2014
omplimelrebostTERRASSA
La traducció automàtica des del català a altres llengües pot no reproduir exactament el text original.
L'assemblea local ha desenvolupat els dies 6 i 7 de juny la campanya "Ajuda'ns a omplir el rebost".

La Creu Roja a Terrassa ha recollit 42 tones d'aliments per distribuir entre persones en situació de vulnerabilitat de la ciutat. Aquesta recollida d'aliments s'emmarca en la campanya "Ajuda'ns a omplir el rebost", que enguany ha recollit un 10% més d'aliments que l'any passat, quan es van recollir 38 tones.  

En aquesta campanya, hi ha participat un equip de voluntariat de 480 persones i hi han col·laborat 25 establiments de la ciutat de Terrassa. Gràcies a la col·laboració de la ciutadania, s'han recollit més de 150 palets d'aliments, un 50% més que l'any anterior.  

Marià Gàllego, president de la Creu Roja a Terrassa ha valorat: “La ciutadania de Terrassa ha tornat a donar una resposta a l’alçada de les circumstàncies, com sempre que fem una crida important” (...). Aquest tipus de campanya és important pels aliments recollits, però també són una empenta per a totes les persones que estem treballant dia a dia per garantir una alimentació bàsica”.

Després de la recollida d'aliments, el voluntariat de la Creu Roja ja ha començat a classificar i recomptar les 42 tones d’aliments, per tal de poder fer la distribució dels productes i conèixer el stock disponible per als propers mesos. Aquest complex procés de classificació i recompte es realitzarà al recinte firal en horari de matí (10 h-12.30 h) i de tarda (17.30h-20h) fins al 20 juny.

Tothom que vulgui participar en el recompte i classificació ho pot fer inscrivint-se a www.elrebostdeterrassa.cat.
 
Informació Relacionada
Cercador de notícies

Política de privacitat  | © 2014 Creu Roja