900 22 11 22

 
Creu Roja
FacebookTwitterInstagramFlickrSlideShareIssuuGoogle+Youtube
 
 
 
 
 
 
Fundació Àurea collaborates with the Humanitarian Alliance for the Infant feeding
12-06-2014
signatura conveni Fundació Àurea
Left to right: Irene Gallardo (Fundació Àurea director) and Josep Marquès (Red Cross Catalonia president).
The automatic translation from catalan language to other languages might not reproduce exactly the original text.
La Creu Roja a Catalunya i la Fundació Àurea han signat aquest dimecres, 11 de juny, un conveni de col·laboració per a l’Aliança Humanitària per a l’Alimentació infantil. La Fundació s’ha compromès a donar 54.000 euros durant el 2014 per als projectes d’alimentació infantil de la Creu Roja.

Han signat el conveni el president de la Creu Roja a Catalunya, Josep Marquès, i la directora de la Fundació Àurea, Irene Gallardo. Els han acompanyat el coordinador i la secretària de la Creu Roja a Catalunya, Enric Morist i Carmen Rico, el director de Presidència, Francisco Fernández, i la directora de Socis i Captació de Fons, Maria José Bonillo.

La Fundació Àrea és una entitat dedicada a promoure l’atenció a les persones en situació vulnerable, la lluita contra la pobresa i la protecció de la infància, l’adolescència i la gent gran, especialment pel que fa la cobertura de les seves necessitats bàsiques, entre d’altres temes. En el nou conveni subscrit amb la Creu Roja, també es compromet a fer difusió de les campanyes de la institució, com l’Aliança Humanitària per a l’Alimentació Infantil.
Related Information
 
News search

News archived

Política de privacitat  | © 2014 Creu Roja