900 22 11 22

 
Creu Roja
FacebookTwitterInstagramFlickrSlideShareIssuuGoogle+Youtube
 
 
 
 
 
 
La Fundació Àurea col·labora amb l’Aliança per a l’Alimentació infantil
12-06-2014
signatura conveni Fundació Àurea
D’esquerra a dreta: Irene Gallardo (directora de la Fundació Àurea) i Josep Marquès (president Creu Roja Catalunya).
La traducció automàtica des del català a altres llengües pot no reproduir exactament el text original.
La Creu Roja a Catalunya i la Fundació Àurea han signat aquest dimecres, 11 de juny, un conveni de col·laboració per a l’Aliança Humanitària per a l’Alimentació infantil. La Fundació s’ha compromès a donar 54.000 euros durant el 2014 per als projectes d’alimentació infantil de la Creu Roja.

Han signat el conveni el president de la Creu Roja a Catalunya, Josep Marquès, i la directora de la Fundació Àurea, Irene Gallardo. Els han acompanyat el coordinador i la secretària de la Creu Roja a Catalunya, Enric Morist i Carmen Rico, el director de Presidència, Francisco Fernández, i la directora de Socis i Captació de Fons, Maria José Bonillo.

La Fundació Àrea és una entitat dedicada a promoure l’atenció a les persones en situació vulnerable, la lluita contra la pobresa i la protecció de la infància, l’adolescència i la gent gran, especialment pel que fa la cobertura de les seves necessitats bàsiques, entre d’altres temes. En el nou conveni subscrit amb la Creu Roja, també es compromet a fer difusió de les campanyes de la institució, com l’Aliança Humanitària per a l’Alimentació Infantil.
Informació Relacionada
 
Cercador de notícies

Arxiu de notícies

Política de privacitat  | © 2014 Creu Roja