900 22 11 22

 
Creu Roja
FacebookTwitterInstagramFlickrSlideShareIssuuGoogle+Youtube
 
 
 
 
 
 
MARTIDERM i la Creu Roja reparteixen kits de suport dermatològic a 1.500 persones grans usuàries de la Creu Roja en aquestes festes
15-12-2014
Kits
La traducció automàtica des del català a altres llengües pot no reproduir exactament el text original.
Aquestes festes, l'obra social de MARTIDERM s'uneix al programa VBellesa Activa de la Creu Roja per distribuir un kit de suport dermatològic a 1.500 llars de persones grans a Catalunya. La Creu Roja duu a terme el projecte de VBellesa Activa per afavorir l'envelliment actiu i donar suport a les persones grans en situacions de dificultat social.

Així mateix, MARTIDERM oferirà formació al voluntariat de la Creu Roja que reparteix els kits sobre cures dermatològiques bàsiques, amb la finalitat d'orientar-los en la correcta aplicació de les cremes i cures de la pell.

El kit conté cremes de mans, cames, cara o altres parts del cos amb funcions hidratants, antiarrugues, millora de la circulació, o alleujament de picor i cremades, entre d'altres aplicacions (al final del comunicat, figuren els components específics de cada kit).

En la demarcació de Barcelona, han participat en el programa VBellesa Activa prop de 8.000 persones grans durant el 2014. L'objectiu és que les persones grans envelleixin tan bé com sigui possible. Per això, es realitzen diferents activitats (tallers, xerrades, exercici físic, etc.), dutes a terme pel voluntariat de l'organització. El voluntariat també fa un seguiment personalitzat a més de 1.200 persones amb majors necessitats i també els lliuren a domicili productes alimentaris, d'higiene personal i bucodental i de la llar.

Components del kit:

Legvass Emulsió - Cames hidratades i lleugeres, immediatament després de l'aplicació. Alleuja la sensació de pesadesa i millora de la circulació.
Crema de mans - Ideal per a mans seques, aspres, esquerdades o amb tendència a dermatosis. Molt adequada també en colzes, turmells i talons. Complement terapèutic en els tractaments de patologies com psoriasis, ictiosis, xerosis i dermatitis atópica. Especial per usar de nit.
Crema-gel Kinetinol - Nutritiva, hidratante i reparadora. Tractament actiu i prevenció del fotoenvelliment: aspror, pigmentacions, arrugues. Dos ingredients actius pel antienvelliment: el retinol i la kinetina, un factor de creixement natural de les plantes.
Calamina Plus - Alleuja la pell sensible i irritada en casos de vermellors i picors, cremades, eritema solar, coïsor dels bebès i adults que utilitzen bolquers o estan prostrats i irritacions en aixelles, engonals i plecs deguts a la suor o humitat.

Informació Relacionada
 
Cercador de notícies

Arxiu de notícies

Política de privacitat  | © 2014 Creu Roja