900 22 11 22

 
Creu Roja
FacebookTwitterInstagramFlickrSlideShareIssuuGoogle+Youtube
 
 
 
 
 
 
La Creu Roja i la CCMA llancen una campanya de l’Aliança per a l’Alimentació Infantil a través de televisió, ràdio, Internet i xarxes socials
16-12-2014
aquest_nadal_la_teva_ajuda_no_te_preu
Imatge de campanya "Aquest Nadal la teva ajuda no té preu"
La traducció automàtica des del català a altres llengües pot no reproduir exactament el text original.
L’Aliança Humanitària ha aconseguit recaptar més 623.000 euros des del passat mes de maig, però la Creu Roja crida a la ciutadania a continuar col·laborant per arribar a 1 milió d’euros, amb l’objectiu de distribuir 100.000 ajuts alimentaris infantils.

La Creu Roja a Catalunya i la CCMA (Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals) llancen una nova campanya de difusió de l’Aliança Humanitària per a l’Alimentació Infantil entre el 16 i el 22 de desembre: "Aquest Nadal la teva ajuda no té preu". Amb aquesta campanya, es vol agrair el suport de les persones que ja han col·laborat amb l’Aliança, que l’entitat va llançar el passat mes de maig per aconseguir més recursos per a projectes d’alimentació infantil, i animar més gent a col·laborar-hi.

Es tracta d’una campanya multicanal (per televisió, ràdio, Internet i xarxes socials).Tant Televisió de Catalunya com Catalunya Ràdio també emetran els anuncis de l’Aliança de forma gratuïta. Per TV3 i el Canal 33, s’emetran 18 espots de l’Aliança Humanitària per a l’Alimentació Infantil, en diferents franges de la programació, mentre que, per Catalunya Ràdio, s’emetran diverses falques de la campanya. L’espot de l’Aliança també es veurà a través del web de la CCMA cada cop que es visualitzi algun vídeo de Televisió de Catalunya (prèviament al vídeo seleccionat).

D’altra banda, amb el suport econòmic de la Diputació de Barcelona, es difondrà la campanya al web de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (www.ccma.cat/). També es difondrà al web de la Creu Roja (www.creuroja.org), així com a les xarxes socials amb el hashtag #Actuemja.

Des dels portals web de la Creu Roja i la CCMA, les persones que ho desitgin podran accedir al site de l’Aliança Humanitària (www.ellsnopodenesperar.org) amb una imatge renovada i un vídeo-resum de la campanya. A més, els socis i sòcies, voluntariat, equip tècnic, empreses, entitats col·laboradores i mitjans de comunicació rebran informació de la campanya a través d’un newsletter. La campanya per Internet començarà demà, 18 de desembre.

Alguns dels missatges i imatges de la campanya, elaborades per l’empresa Miscellaneous, estan vinculades a les festes. De fet, aprofitant les dates de llançament de la campanya, la Creu Roja vol desitjar bones festes a la ciutadania i agrair el suport que rep durant tot l’any.

Més de 603.000 euros per a l’alimentació infantil, però es vol arribar a 1 milió

L’Aliança Humanitària per a l’Alimentació Infantil va néixer amb l’objectiu de recaptar 1 milió d’euros per distribuir 100.000 ajuts alimentaris infantils en un any. Entre maig i novembre, ha recaptat 623.713 euros amb aquesta causa i, durant aquest mes de desembre, vol encoratjar la ciutadania a seguir col·laborant-hi per assolir l’objectiu. Durant el 2014, la institució humanitària ha donat ajuda alimentària a 61.280 infants en risc mitjançant diversos projectes, com les beques d’alimentació a primària i secundària, les targetes de prepagament per a la compra d’aliments o la distribució de lots amb productes de primera necessitat.
Informació Relacionada
 
Cercador de notícies

Arxiu de notícies

Política de privacitat  | © 2014 Creu Roja