900 22 11 22

 
Creu Roja
FacebookTwitterInstagramFlickrSlideShareIssuuGoogle+Youtube
 
 
 
 
 
 
Presentació del llibre "Creu Roja Palamós,40 anys"
20-12-2014
web_presentaicó_llibre_palamos
D'esquerra a dreta: Josep Marqués, president de la Creu Roja a Catalunya; Maria Teresa Ferrés, alcaldessa de Palamós; Ernest Pi, president de la Creu Roja a Palamós; i Maria Lluïsa Capellà, vicepresidenta provincial de la Creu Roja a Girona.
La traducció automàtica des del català a altres llengües pot no reproduir exactament el text original.

El llibre "Creu Roja Palamós, 40 anys" recull les actuacions de l'entitat palamosina al llarg d'aquests anys.

A més de l'autor del llibre, Albert Vilar, hi han assistit el president de la Creu Roja a Catalunya, Josep Marquès, la vicepresidenta provincial de l'entitat, Lluïsa Capellà, el president de la Creu Roja a Palamós, Ernest Pi, i l’alcaldessa de Palamós, Maria Teresa Ferrés. El moderador ha estat el professor d'ESADE i doctor en economia, Josep Sayeras.

L'Ajuntament de Palamós ha reconegut la tasca de la Creu Roja al municipi en el ple municipal del 18 de desembre.


La institució humanitària ha dut a terme aquest dissabte, 20 de desembre, la presentació del llibre “Creu Roja Palamós, 40 anys”. El llibre “Creu Roja Palamós, 40 anys” recull les actuacions de l’entitat palamosina al llarg d’aquests anys, amb imatges i vivències recollides durant tota la seva trajectòria en aquesta localitat.


L’acte l'ha presentat el professor d’ESADE i doctor en economia, Josep Sayera, antic membre de la Creu Roja a Palamós, i l’autor del llibre, el periodista i historiador Albert Vilar, a l’Espai del Peix al Moll de Palamós, on han estat acompanyats per més de 140 persones. La presentació ha comptat amb la participació del president de la Creu Roja a Catalunya, Josep Marquès, la vicepresidenta provincial de l'entitat Lluïsa Capellà, el president de la Creu Roja a Palamós, Ernest Pi, i l’alcaldessa Maria Teresa Ferrés.


Entre els presents, hi havia socis, voluntariat, representants d'altres entitats, antics membres de la Creu Roja i el primer president de la institució a Palamós, Josep Colomer Trias, que va impulsar la constitució del comitè local l'agost de l'any 1974. L'acte també ha comptat amb la presència de familiars dels altres dos ex presidents, Albert Castejón i Alfons Moral, que ja són difunts.


En el torn d’intervencions, Marquès ha agraït l’oportunitat de participar en la presentació del llibre, alhora que agraïa la tasca desenvolupada pel Comitè Local, el seu president, així com el suport de les persones sòcies i voluntàries de l’entitat.

  

Per la seva banda, el president de la Creu Roja a Palamós, Ernest Pi, ha destacat la gran feina feta per l'autor del llibre i ha encoratjat socis i voluntaris a continuar donant suport a la institució.


L'alcaldessa de Palamós, Maria Teresa Ferrés, ha destacat la gran tasca social que duu a terme la Creu Roja, motiu que va conduir al ple municipal a premiar la institució el dijous 18 de desembre. A més, va instar els membres de la Creu Roja a continuar col·laborant estretament amb l'administració pública, treballant en xarxa en favor dels més vulnerables.
Informació Relacionada
 
Cercador de notícies

Arxiu de notícies

Política de privacitat  | © 2014 Creu Roja