900 22 11 22

 
Creu Roja
FacebookTwitterInstagramFlickrSlideShareIssuuGoogle+Youtube
 
 
 
 
 
 
Educational initiative between the School San Gabriel and the Red Cross in Torroella
16-03-2015
webTorroellaEscola
The automatic translation from catalan language to other languages might not reproduce exactly the original text.

L’objectiu ha estat apropar els més joves al món del voluntariat i al col·lectiu de la gent gran.

Han participat una trentena de nois i noies de 3r d’ESO, dins de l’assignatura de Ciutadania.

Durant tot el mes de febrer, l'alumnat de 3r d'ESO del Col·legi Sant Gabriel de Torroella de Montgrí ha participat en les sortides al mercat dels usuaris i usuàries d'un projecte per a gent gran, residents al Geriàtric Vila Vella i Centre de Dia Santa Caterina.

Es tracta d’una iniciativa tutelada per la Creu Roja a Torroella de Montgrí i que ha tingut molt bona rebuda per part del Geriàtric i Centre Dia i les persones grans que hi resideixen.

Aquesta activitat s'emmarca dins de l'assignatura de Ciutadania i pretén apropar els més joves al món del voluntariat i al col·lectiu de la gent gran. A més, els alumnes han rebut nocions bàsiques sobre l’ús de la cadira de rodes, com atendre la gent gran, així com informació dels diferents serveis i projectes que la Creu Roja està portant a terme a Torroella de Montgrí.

En total. han participat en la iniciativa prop de 30 nois i noies acompanyats pel tutor i professor de l'assignatura i el grup de voluntariat de la Creu Roja a Torroella de Montgrí.

L’assemblea local col·labora des de fa uns anys amb els dos centres i els reforça setmanalment en les activitats i sortides com ara el bingo, playbacks per Carnaval o les sortides al mercat.

Related Information
 
News search

News archived

Política de privacitat  | © 2014 Creu Roja