900 22 11 22

 
Creu Roja
FacebookTwitterInstagramFlickrSlideShareIssuuGoogle+Youtube
 
 
 
 
 
 
Más de 100 personas voluntarias participan en el X Encuentro de Voluntariado de las comarcas de Girona
19-05-2015
web X trobada _DSC0772
La traducción automática desde el catalán a otros idiomas puede no reproducir exactamente el texto original.

L’assemblea local de Torroella de Montgrí ha acollit el cap de setmana del 9 i 10 de maig la Trobada anual de Voluntariat de la institució de tota la demarcació de Girona.

Es tracta d’una trobada formativa, amb activitats lúdiques i de vida associativa que pretén fomentar el paper del voluntariat.

Enguany, han participat més de 100 persones voluntàries de les diverses assemblees locals i comarcals de les comarques de Girona.

Torroella de Montgrí i l’Estartit ha acollit el cap de setmana del 9 i 10 de maig la Trobada Provincial de Voluntariat de la Creu Roja, que enguany arribava a la seva desena edició. Es tracta d’una trobada formativa, amb activitats lúdiques i de vida associativa que pretén fomentar el paper del voluntariat.

Aquesta trobada ha estat organitzada per l’assemblea local de la Creu Roja a Torroella de Montgrí, juntament amb l'àmbit provincial de Voluntariat de la Creu Roja a Girona, i ha comptat amb la participació de 112 persones voluntàries, a més d’un ampli suport i col·laboració de comerciants i empreses del municipi.

El dissabte 9, es va celebrar l’acte d’obertura de la trobada al Col·legi Sant Gabriel de Torroella amb l’assistència de Jordi Cordón, Alcalde del municipi, Sandra Pibernat, Regidora de Benestar Social, Salut i Educació, Pere Companys, vicepresident de la Creu Roja a Girona, Carlos Garnacho, president de l’assemblea local de la Creu Roja a Torroella de Montgrí, i Jordi Martori, coordinador provincial de l'entitat. Un cop finalitzat, els voluntaris i voluntàries es van dirigir a les aules per fer les formacions que havien escollit, amb els títols “Pobresa Energètica”, “L’estrès en situacions d’emergència”, “Atenció a refugiats”, “Intel·ligència Emocional” o “Resolució de conflictes”.

Al mateix centre escolar, va tenir lloc el dinar, servit per persones voluntàries de Torroella de Montgrí i dispensat gràcies a les donacions de comerços i empreses del municipi. Després de finalitzar les formacions, entre dissabte al vespre i diumenge al migdia, el voluntariat va realitzar diverses activitats lúdiques i culturals per l'entorn de Torroella de Montgrí i l'Estartit.

La trobada va concloure diumenge, amb un dinar que va comptar amb la presència de la presidenta provincial de la Creu Roja, Roser Llevat. La Creu Roja a Torroella també va obsequiar a cada assemblea de la Creu Roja assistent amb un diploma d’agraïment i va entregar obsequis als voluntaris i voluntàries vinguts de més lluny i també al Departament de Voluntariat de la Creu Roja a Girona i les persones d’organització. Com a cloenda, es va regalar un pin commemoratiu i es va poder degustar el pastís que la Pastisseria Brugues de l’Estartit havia fet especialment per a la trobada.

Información Relacionada
 
Buscador de noticias

Archivo de noticias

Política de privacidad  | © 2014 Creu Roja