900 22 11 22

 
Creu Roja
FacebookTwitterInstagramFlickrSlideShareIssuuGoogle+Youtube
 
 
 
 
 
 
Alumnes de 2n d’ESO del Col·legi Sant Gabriel de Torroella de Montgrí se solidaritzen amb el Nepal
25-05-2015
web Foto donació SG per Nepal
La traducció automàtica des del català a altres llengües pot no reproduir exactament el text original.

Els diners recaptats, 228,81 euros, s'han aconseguit gràcies a la solidaritat de l’alumnat i del professorat del centre educatiu.

Els nens i nenes de 2on d’ESO del Col·legi Sant Gabriel de Torroella de Montgrí han lliurat a l’assemblea local de la Creu Roja la quantitat de 228,81 € per ajudar els damnificats pel terratrèmol del Nepal.

La donació es va formalitzar durant un acte celebrat el 12 de maig. La coordinadora de l’assemblea els va explicar la situació que es viu al país, així com l’ajuda que està facilitant la institució humanitària a les persones afectades pel terratrèmol del Nepal. Als delegats de classe, se’ls va fer entrega de diplomes d’agraïment i d'unes carpetes amb un recull d’informació de les diferents tasques que Creu Roja està portant a terme al Nepal.

Les donacions es van recollir dins d’una caixa dissenyada pels mateixos alumnes. Gràcies a la solidaritat de l’alumnat i del professorat del centre educatiu, s’ha pogut aconseguir aquesta aportació econòmica que, amb la suma de moltes més ajudes, contribuirà a les tasques de la Creu Roja per donar suport a les víctimes d’aquest desastre natural.

 

Informació Relacionada
 
Cercador de notícies

Arxiu de notícies

Política de privacitat  | © 2014 Creu Roja