900 22 11 22

 
Creu Roja
FacebookTwitterInstagramFlickrSlideShareIssuuGoogle+Youtube
 
 
 
 
 
 
Àfrica, anem al gra
africa_anem_al_gra_450x200
 

Accions que es realitzen en aquest projecte al peu de la pàgina

Projecte
Àfrica, anem al gra
“Àfrica, anem al gra! Sembrant per a la seguretat alimentària” és el títol d’aquesta campanya de sensibilització que tracta una de les problemàtiques més arrelades a l’Àfrica, com és la inseguretat alimentària que pateix gran part de la seva població.
Però anem més enllà, de manera que aprofundim sobre la temàtica i exposem les iniciatives de la població per fer front a aquesta problemàtica i incidim especialment en el paper de la dona africana com a agent actiu en aquestes situacions.
Aquesta campanya de sensibilització està formada principalment per:
  • Una exposició itinerant, que consta de plafons i cubs on hi ha les explicacions bàsiques dels diferents apartats dels continguts i projeccions de vídeos curts on es pot veure diferents documentals enregistrats a l’Àfrica i on s’exposen diferents iniciatives de la població africana per sortir de la situació d’inseguretat alimentària.
  • Un blog on hi ha els continguts de la campanya ampliats, els mateixos vídeos de l’exposició i on s’ofereix la possibilitat de participar-hi.
  • Material de difusió: pòsters i díptics.

Aquesta campanya és itinerant per tot Catalunya. Consulta aquí quines localitats són actives ara mateix. Si vols ampliar informació general d'aquesta campanya, pots contactar amb l'Assemblea local de Barcelona.

Información Relacionada
Accions d'aquest projecte
AccióLocalitat
Àfrica anem al gra! Sembrant per a la seguretat alimentària
Barcelona
+ info
 
Contacto

Pide más información en nuestro email de contacto.

Coneix altres projectes

Cercador d'activitat

O visualitza l’activitat sencera de la Creu Roja

veure-la tota

Política de privacidad  | © 2014 Creu Roja