900 22 11 22

 
Creu Roja
FacebookTwitterInstagramFlickrSlideShareIssuuGoogle+Youtube
 
 
 
 
 
 
Pobles Harmonia
poble_harmonia
 

Accions que es realitzen en aquest projecte al peu de la pàgina

Projecte
Pobles Harmonia
“Pobles Harmonia, alternatives indígenes a un món global” és el títol d’aquesta campanya de sensibilització que tracta en fer arribar a la població catalana els principis de la visió indígena del desenvolupament en el pobles de l’Equador i Bolívia, la qual recau en la recerca de l’harmonia social, personal i mediambiental, i no en l’acumulació de béns materials.
Amb aquesta campanya, la Creu Roja a Catalunya pretén mostrar que les alternatives indígenes, a més de ser una gran oportunitat per al futur d'aquests pobles, són portadores d'idees pertinents per fer front als desafiaments globals del segle XXI.
Aquesta campanya de sensibilització està formada principalment per:
  • Una exposició audiovisual i interactiva amb la recreació de diversos esàis i altres elements interactius. Aquesta campanya es tracta d’una mostra itinerant que visitarà les 4 províncies catalanes començant per Barcelona.
  • Una Web que amplia els continguts de l’Exposició i fa accessible la mostra a aquelles persones que no puguin visitar-la. A més, la pàgina Web està disponible en català, castellà i kichwa.
  • Un Documental anomenat “Pobles Harmonia, alternatives indígenes en un món global” el qual es pot veure a la pàgina web i ens apropa a les realitats indígenes de l’Equador i Bolívia explicades pels seus protagonistes.
  • Material de difusió: cartells, postals, llibret de l’Exposició, DVD del documental i Libret.
Información Relacionada

Accions d'aquest projecte
AccióLocalitat
Pobles Harmonia
Cornellà de Llobregat
+ info
 
Contacto

Pide más información en nuestro email de contacto.

Coneix altres projectes

Cercador d'activitat

O visualitza l’activitat sencera de la Creu Roja

veure-la tota

Política de privacidad  | © 2014 Creu Roja