900 22 11 22

 
Creu Roja
FacebookTwitterInstagramFlickrSlideShareIssuuGoogle+Youtube
 
 
 
 
 
 
El 8è estudi de l’Observatori sobre infància i alimentació saludable, presentat a Vilafranca
01-10-2015
Vilafrancaweb
D’esquerra a dreta: Mireia Sàbat (coordinadora de l’assemblea de la Creu Roja a l’Alt Penedès) i Pilar Millán (referent de l’Observatori de Vulnerabilitat de la Creu Roja.)
La traducció automàtica des del català a altres llengües pot no reproduir exactament el text original.
Les associacions de veïns i veïnes de Vilafranca s’han unit en favor de l’Aliança Humanitària

La Creu Roja ha presentat aquest dimecres el 8è estudi de l’Observatori de Vulnerabilitat de la Creu Roja, “L’accés de la infància a una alimentació saludable” a Vilafranca del Penedès a l'assemblea comarcal.  L’estudi conclou que 9 de cada 10 famílies en situació vulnerable que atenem pateixen inseguretat alimentària a la llar, és a dir no tenen garantit en tot moment l'accés a aliments suficients, nutritius i saludables. El 29,5% tenen inseguretat alimentària lleu, el 40,7% moderada i el 21,7% severa.

La presentació de l’estudi s’ha realitzat, coincidint amb la setmana en què les associacions de veïns i veïnes de Vilafranca realitzaran activitats solidàries amb l’Aliança Humanitària per a l’Alimentació Infantil. Per primera vegada, les associacions de veïns de Vilafranca s’han unit per tractar temes socials que afecten a la ciutat i han escollit l’Aliança, en especial al programa de beques menjador de la Creu Roja

El proper dissabte, 3 d’octubre, celebraran una jornada solidària i amb activitats per a tots els públics, en què que diverses entitats de la Vila s’hi han volgut sumar. Els actes es faran a la plaça de la Verema i el concert principal serà el dels “4 magnífics” a  les 23.30 h. Però, les activitats començaran a les 17 h amb actes infantils, amb pallassos, tallers i xocolatada. Al vespre, hi haurà coreografia del casal d’avis del Tívoli, actuació dels Falcons i concert de la coral de la Girada.  Durant la nit, abans del concert final, s’ha previst una exhibició de zumba i de dansa del ventre.

Per captar fons per a l’Aliança, s’han posat a la venda uns abonaments de 5 €, que donaran dret a una consumició a la barra de la jornada, així com els tiquets de consumició que es vendran el mateix dia.

Informació Relacionada
 
Cercador de notícies

Política de privacitat  | © 2014 Creu Roja