900 22 11 22

 
Creu Roja
FacebookTwitterInstagramFlickrSlideShareIssuuGoogle+Youtube
 
 
 
 
 
 
L’empresa Serveis Logístics Martorell recapta 3.000 € per a un projecte d'infància
01-10-2015
Martorell2
La traducción automática desde el catalán a otros idiomas puede no reproducir exactamente el texto original.
D’esquerra a dreta: Javier Benito (Director de RRHH de SLM), Santiago Sánchez (President de l’assemblea comarcal de la Creu Roja al Baix Llobregat Nord), Pedro Revuelta (Responsable d’empreses socials de la Fundació SESÉ), Isabel Canals (adjunta a presidència de la Creu Roja del Baix Llobregat Nord), Pablo Ferrán (Tècnic de projectes Fundació SESÉ), Antonio Moreno (director d’operacions de SLM), Sílvia Ponce (Directora financera de SLM), Jordina Gual (coordinadora de la Creu Roja al Baix Llobregat Nord) i Pere Martínez (voluntari de la Creu Roja al Baix Llobregat Nord i cap de torn de SLM).

L’empresa Serveis Logístics Martorell (SLM) ha recaptat 3.000 € per a un projecte d'infància en situació vulnerable de l'assemblea comarcal de la Creu Roja al Baix Llobregat Nord. Els 3.000 € recaptats per SLM es destinaran a Zona Petits, un projecte que la Creu Roja destina a la infància de 0 a 10 anys. El projecte constarà d’un espai per atendre a les famílies amb infants petits i estarà equipat amb kits de suport social, roba i altres productes per als nens i nenes.

L’acció de captació de fons de l'empresa va tenir lloc durant la setmana del 21 al 25 de setembre, en què es va explicar aquesta activitat de la Creu Roja al Baix Llobregat Nord al personal i col·labdors de la companyia. Dels 3.000 € recaptats, 1.400 € han estat aportats per la Fundació SESÉ a través de SLM i 1.600 € provenen del donacions del personal de SLM.

La Setmana Solidària va sorgir per iniciativa del voluntariat i ha contribuït a teixir les relacions amb SLM, una empresa de 500 treballadors i treballadores.

Información Relacionada
 
Buscador de noticias

Política de privacidad  | © 2014 Creu Roja