900 22 11 22

 
Creu Roja
FacebookTwitterInstagramFlickrSlideShareIssuuGoogle+Youtube
 
 
 
 
 
 
INDCAR dóna més de 450 joguines a la Creu Roja a Arbúcies amb la campanya "Un vehicle, una joguina"
09-12-2015
Donació_INCAR_Joguines
Moment de l'acte d'entrega per part del Director General del grup Indcar, Gaël Queralt, al President de la Creu Roja a Arbúcies, Carles Soler
La traducció automàtica des del català a altres llengües pot no reproduir exactament el text original.
El Grup Indcar ha donat més de 450 joguines a l'assemblea de la Creu Roja a Arbúcies. El Director General del grup Indcar, Gaël Queralt, ha formalitzat el lliurament de les joguines aquest dimecres, 9 de desembre a les nistal·lacions de l'empresa, amb la presència del president de la Creu Roja a Arbúcies, Carles Soler.

Aquesta donació s'emmarca an la campanya "Un vehicle, una joguina" de l'empresa i de la campanya de joguines de Creu Roja Joventut. L'empresa carrossera ha donat una joguina per cadascun dels 450 vehicles venuts durant el 2015, repetint la iniciativa que ja va dur a terme l'any passat. La campanya va néixer d'un concurs intern d´idees entre el propi personal de l'empresa, per donar a conèixer la companyia en el seu entorn més proper.  

Enguany, la plantilla d´Indcar també ha volgut sumar-se a aquesta iniciativa solidària i ha contribuït amb més joguines, a part de les adquirides mitjançant la campanya "Un vehicle, una joguina".

Aquestes festes, les joguines aportades per la campanya "Un vehicle, una joguina" es destinaran a famílies en situació vulnerable de les poblacions d’Arbúcies, Breda, Hostalric, Massanes i Sant Hilari Sacalm.

L´empresa Indcar participa activament en diverses accions de caràcter solidari, entre les quals destaquen,les col·laboracions amb Intermón Oxfam o amb l´associació local Pro Deficients Montseny-Guilleries.

 

 

Informació Relacionada
 
Cercador de notícies

Política de privacitat  | © 2014 Creu Roja