900 22 11 22

 
Creu Roja
FacebookTwitterInstagramFlickrSlideShareIssuuGoogle+Youtube
 
 
 
 
 
 
The Union of French Abroad (UPF) collaborates with employment programs of the Red Cross
04-04-2016
image006
From left to right: Antonio Aguilera (President of the Red Cross Catalonia) and Pierre-Olivier Bousquet (President of UFE in Catalonia, Aragon and the Balearic Islands).
The automatic translation from catalan language to other languages might not reproduce exactly the original text.
La Unió de Francesos i la Creu Roja tenen l’objectiu comú d’afavorir possibilitats reals de millora professional de col·lectius més vulnerables, especialment persones refugiades o sol·licitants d’asil, que ja participen als programes d’ocupació de la Creu Roja a Catalunya.

Ambdues entitats duran a terme activitats de formació per als participants dels programes d’ocupació, sensibilització i difusió entre les empreses associades a la UFE, entre d’altres actuacions. Aquest programa s’iniciarà a Barcelona i, després de la primera revisió semestral, es decidirà si es viable la seva expansió a la resta de Catalunya.

La Unió de Francesos a l’Estranger és una associació reconeguda com d’utilitat pública pel govern francès.  Actualment està present a 106 països. L’entitat proporciona assistència material i moral a tots els ciutadans francesos que viuen fora de les fronteres del seu país. La UFE també representa i defensa els interessos dels expatriats davant les institucions franceses. També duen a terme activitats sobre igualtat i solidaritat, assistència en la recerca de feina, oci i cultura. Les seves accions són, d’àmbit legislatiu, econòmic, social i cultural.
 

Related Information
 
News search

News archived

Política de privacitat  | © 2014 Creu Roja