900 22 11 22

 
Creu Roja
FacebookTwitterInstagramFlickrSlideShareIssuuGoogle+Youtube
 
 
 
 
 
 
La Unió de Francesos a l’Estranger (UFE) col·labora amb els programes d’ocupació de la Creu Roja
04-04-2016
image006
D’esquerra a dreta: Antoni Aguilera (President de la Creu Roja Catalunya) i Pierre-Olivier Bousquet (President de la UFE a Catalunya, Balears i Aragó).
La traducció automàtica des del català a altres llengües pot no reproduir exactament el text original.
La Unió de Francesos i la Creu Roja tenen l’objectiu comú d’afavorir possibilitats reals de millora professional de col·lectius més vulnerables, especialment persones refugiades o sol·licitants d’asil, que ja participen als programes d’ocupació de la Creu Roja a Catalunya.

Ambdues entitats duran a terme activitats de formació per als participants dels programes d’ocupació, sensibilització i difusió entre les empreses associades a la UFE, entre d’altres actuacions. Aquest programa s’iniciarà a Barcelona i, després de la primera revisió semestral, es decidirà si es viable la seva expansió a la resta de Catalunya.

La Unió de Francesos a l’Estranger és una associació reconeguda com d’utilitat pública pel govern francès.  Actualment està present a 106 països. L’entitat proporciona assistència material i moral a tots els ciutadans francesos que viuen fora de les fronteres del seu país. La UFE també representa i defensa els interessos dels expatriats davant les institucions franceses. També duen a terme activitats sobre igualtat i solidaritat, assistència en la recerca de feina, oci i cultura. Les seves accions són, d’àmbit legislatiu, econòmic, social i cultural.
 

Informació Relacionada
 
Cercador de notícies

Arxiu de notícies

Política de privacitat  | © 2014 Creu Roja