902 22 22 92

 
Creu Roja
FacebookTwitterInstagramFlickrSlideShareIssuuGoogle+Youtube
 
 
 
 
 
 
The company "Muy Mucho" gives suport to the project of academic success promotion of the Red Cross Youth
18-08-2016
IMG_6235
The automatic translation from catalan language to other languages might not reproduce exactly the original text.
Durant el curs 2015-2016, 931 infants han participat en el projecte de promoció de l’èxit escolar arreu de Catalunya.

La Creu Roja inicia la col·laboració amb l’empresa de decoració “Muy Mucho”, en el marc del seu programa de Responsabilitat Social Corporativa (RSC). L’empresa ha fet una primera donació de jocs per a la infància, que es destinarà als projectes de promoció de l’èxit escolar de Creu Roja Joventut. Durant l’any, l’empresa seguirà col·laborant amb la institució a través de diverses donacions de producte.

El projecte de promoció de l’èxit escolar millora la qualitat de vida de la infància i joventut en dificultat social. En aquest sentit, es pretén contribuir a l'increment de l'èxit escolar de infants i joves en dificultat social mitjançant el desenvolupament de competències personals i socials.

Aquesta intervenció es materialitza amb el suport en les seves tasques escolars i en la realització d’activitats de lleure, així com en l’alimentació saludable a través dels berenars que se’ls distribueixen. Tot plegat es duu a terme en horari extraescolar. Durant el curs 2015-2016, hi han participat fins a 931 infants d’arreu del territori català.

Related Information
 
News search

News archived

Política de privacitat  | © 2014 Creu Roja