900 22 11 22

 
Creu Roja
FacebookTwitterInstagramFlickrSlideShareIssuuGoogle+Youtube
 
 
 
 
 
 
L’empresa “Muy Mucho” col·labora amb el projecte de promoció de l’èxit escolar de Creu Roja Joventut
18-08-2016
IMG_6235
La traducció automàtica des del català a altres llengües pot no reproduir exactament el text original.
Durant el curs 2015-2016, 931 infants han participat en el projecte de promoció de l’èxit escolar arreu de Catalunya.

La Creu Roja inicia la col·laboració amb l’empresa de decoració “Muy Mucho”, en el marc del seu programa de Responsabilitat Social Corporativa (RSC). L’empresa ha fet una primera donació de jocs per a la infància, que es destinarà als projectes de promoció de l’èxit escolar de Creu Roja Joventut. Durant l’any, l’empresa seguirà col·laborant amb la institució a través de diverses donacions de producte.

El projecte de promoció de l’èxit escolar millora la qualitat de vida de la infància i joventut en dificultat social. En aquest sentit, es pretén contribuir a l'increment de l'èxit escolar de infants i joves en dificultat social mitjançant el desenvolupament de competències personals i socials.

Aquesta intervenció es materialitza amb el suport en les seves tasques escolars i en la realització d’activitats de lleure, així com en l’alimentació saludable a través dels berenars que se’ls distribueixen. Tot plegat es duu a terme en horari extraescolar. Durant el curs 2015-2016, hi han participat fins a 931 infants d’arreu del territori català.

Informació Relacionada
 
Cercador de notícies

Arxiu de notícies

Política de privacitat  | © 2014 Creu Roja