900 22 11 22

 
Creu Roja
FacebookTwitterInstagramFlickrSlideShareIssuuGoogle+Youtube
 
 
 
 
 
 
Carrefour i la Creu Roja posen en marxa la 8ena edició de la campanya “Tornada a l'Escola Solidària”
01-09-2016
CartellTornadaEscolaSolidaria
La traducció automàtica des del català a altres llengües pot no reproduir exactament el text original.

La iniciativa té com a objectiu reduir l'impacte econòmic que suposa la compra de material escolar per a les famílies amb escassos recursos.

Se celebra els dies 2 i 3 de setembre en 24 centres Carrefour de Catalunya.

Els propers dies 2 i 3 de setembre, se celebra la 8ena edició de la "Tornada a l'Escola Solidària", una iniciativa impulsada per la Fundació Solidaritat Carrefour en col·laboració amb la Creu Roja.

L'objectiu d'aquesta iniciativa, que tindrà lloc a 172 hipermercats i centres Carrefour de 43 províncies espanyoles - dels quals 24 centres són a Catalunya-, és reduir l'impacte que suposa l'adquisició de material escolar per a les famílies que passen dificultats econòmiques.

Carrefour arrenca aquesta acció amb la donació directa de material escolar per cobrir les necessitats de 6.000 nens i nenes en situació d'emergència social. A aquesta quantitat se sumaran les aportacions que realitzin els clients durant la campanya a favor d'aquestes famílies.

Els 24 hipermercats Carrefour de les quatre demarcacions catalanes que participen en aquesta edició de la campanya són:

  • Demarcació de Barcelona: Badalona, ​​Barberà del Vallès, Cabrera, Gavà, Gran Via L'Hospitalet de Llobregat, La Maquinista, Les Glòries, El Prat, Vallès, Manresa, Granollers (Mini), Igualada I (Mini), L'Ametlla (Mini), Martorell (Mini), Olèrdola (Mini), Santa Susanna (Mini), Sant Fruitós de Bages (Mini) i Vic i (Mini).
  • Demarcació de Lleida: Lleida.
  • Demarcació de Girona: Girona, Olot i Nou Centre.
  • Demarcació de Tarragona: Reus i Tarragona.

En tots aquests centres s’hi s'instal·larà una taula atesa per voluntariat de la Creu Roja que recollirà el material escolar (llapis, bolígrafs, quaderns, retoladors, etc.) que doni la ciutadania.


La Creu Roja serà l'encarregada de distribuir aquests lots entre els menors de cadascuna de les demarcacions participants. A més, prop de 3.700 voluntaris de la Creu Roja s'implicaran en aquesta iniciativa i atendran aquelles persones que s'acosten a les taules instal·lades en els centres Carrefour per recollir el material escolar (llapis, retoladors, quaderns, bolígrafs etc.) que es donin.


En la passada edició de la "Tornada a l'Escola Solidària", en què van participar 171 centres de tot Espanya, Fundació Solidaritat Carrefour va lliurar a la Creu Roja material escolar per valor de 674.340 euros que van donar cobertura a 20.728 infants.


Per accedir al vídeo de "La Volta al Cole Solidària 2016", feu clic a l’enllaç: http://www.cruzroja.tv/video/9398

Àrees de col·laboració

La Creu Roja i la Fundació Solidaritat Carrefour treballen conjuntament des de l'any 2001 a través de diferents iniciatives socials tenen com a finalitat contribuir a millorar les condicions de vida de col·lectius en situació de vulnerabilitat.

El 2011, ambdues institucions van renovar per cinc anys més un conveni de col·laboració, subscrit el 2001, per a l'atenció de persones afectades per emergències i catàstrofes. En aquest àmbit, Fundació Solidaritat Carrefour dóna suport també el desenvolupament, formació i manteniment de 18 Equips de Resposta Immediata en Emergències (ERIES) especialitzats en Intervenció Psicosocial. Aquests equips proporcionen atenció tant a les víctimes de catàstrofes com als seus familiars.

Fundació Solidaritat Carrefour coordina tots els programes que desenvolupa Carrefour en matèria d'acció social a Espanya. Dóna suport especialment projectes en benefici de la infància amb discapacitat o en exclusió social. Ajuda a les persones en situació de vulnerabilitat i intervé en operacions d'emergència a Espanya. Igualment, promou la integració laboral de persones amb discapacitat o en risc d'exclusió i fomenta la participació dels empleats del Grup en les diferents iniciatives socials.

La Creu Roja, fundada el 1864, és una institució humanitària que treballa a favor de les persones vulnerables, tant a nivell nacional com internacional, duent a terme accions de prevenció, cura, emergència i recuperació i desenvolupament, gràcies les més de 200.000 persones voluntàries.
Informació Relacionada
 
Cercador de notícies

Arxiu de notícies

Política de privacitat  | © 2014 Creu Roja