900 22 11 22

 
Creu Roja
FacebookTwitterInstagramFlickrSlideShareIssuuGoogle+Youtube
 
 
 
 
 
 
La Creu Roja organitza per primera vegada a Girona un Speed Dating laboral
17-11-2016
web IMG_20161117_102431
La traducción automática desde el catalán a otros idiomas puede no reproducir exactamente el texto original.

Amb aquesta experiència, l'àmbit d'ocupació de la Creu Roja a Girona prepara a participants dels seus programes d'inserció laboral,per afrontar una entrevista laboral.

L’àmbit d'ocupació de la Creu Roja a Girona ha organitzat per primera vegada a la demarcació un "Speed Dating laboral". Amb aquesta experiència, l'àmbit d'ocupació de la Creu Roja a Girona prepara participants dels seus programes d'inserció laboral per afrontar una entrevista laboral.

Un dels aspectes més importants a l'hora d'afrontar una entrevista laboral és que el candidat o candidata tingui la capacitat de transmetre el seu potencial i les seves competències a la persona que li fa l'entrevista.

Amb aquesta iniciativa, participants dels programes d'ocupació poden posar en pràctica el seu discurs de màrqueting personal per fer-hi front.

Les empreses Nestlé, Clean Deal, Feu Vert i Fundació Adecco han col·laborat en aquesta innovadora iniciativa, realitzant a les 30 persones participants una valoració de la seva presentació.

Cada cop són més les empreses que s'uneixen al Repte Social Empresarial de l'àmbit d'ocupació de la Creu Roja a Girona, que van ampliant la seva col·laboració en la millora de l’ocupabilitat de les persones que participen en els programes d’ocupació de la institució. Mostra d'això són les dades de 2016. Des de principis d'any, 54 empreses han col·laborat amb els programes d'ocupació de la Creu Roja a Girona, a través de 297 col·laboracions d'orientació, formació o intermediació.

Amb aquesta experiència, l'àmbit d'ocupació de Creu Roja a Girona, prepara als i les participants dels seus programes d'inserció laboral, per afrontar una entrevista laboral.
Información Relacionada
 
Buscador de noticias

Política de privacidad  | © 2014 Creu Roja