902 22 22 92

 
Creu Roja
FacebookTwitterInstagramFlickrSlideShareIssuuGoogle+Youtube
 
 
 
 
 
 
Commemoració del dia mundial dels Drets Humans
21-12-2016
IMG-20161210-WA0004
The automatic translation from catalan language to other languages might not reproduce exactly the original text.
Com cada any el 10 de desembre s’ha celebrat el Dia dels Drets Humans. Es commemora el dia en que, en 1948, l’Assemblea General de les Nacions Unides va aprovar la Declaració Universal dels Drets Humans.

La tasca que desenvolupa la Creu Roja està intrínsecament vinculada amb els Drets Humans i la protecció de la dignitat humana, precisament perquè la missió de la Institució és prevenir i alleujar el patiment humà en totes les circumstàncies i sense discriminació.

En aquesta línia de promoció i sensibilització l’Assemblea Local de Mollet del Vallès i Baix Vallès i l’Assemblea Comarcal de Cerdanyola-Ripollet-Montcada han organitzat activitats de difusió.

A Mollet del Vallès el passat dissabte es vam celebrar les III Jornades Infantils a l’Espai Sant Jordi, on els infants van poder gaudir dels tallers de la Colla de Morats, la Colla Dels Torrats, el Club d'Escacs Mollet, la Asociación de Coleccionistas de Mollet, Cooperativa un toc de festa i Pulseras Candela, participant en una gymkana a través del passaport dels drets dels infants.  A mig matí vam tenir l’actuació de les Titelles per la Pau, que van explicar que eren els drets.

D’altra banda, aquest dimarts al Centre Obert de Cerdanyola  una vegada més van commemorar el dia mundial dels drets humans presentat un nou espectacle de “Titelles per la pau” i també jugant al Ciutat10, el joc dels drets humans a la ciutat.

Related Information
 
News search

Política de privacitat  | © 2014 Creu Roja