900 22 11 22

 
Creu Roja
FacebookTwitterInstagramFlickrSlideShareIssuuGoogle+Youtube
 
 
 
 
 
 
BAXI renueva su colaboración con la Cruz Roja en la lucha contra la pobreza
18-01-2017
5524388378_54a594721a_o
La traducción automática desde el catalán a otros idiomas puede no reproducir exactamente el texto original.
L’empresa, que manté un marc de cooperació amb l’entitat social, realitza una aportació econòmica destinada a recolzar el programa d’ajuda contra la pobresa energètica.

 

BAXI, companyia líder i referent en sistemes de climatització, ha renovat aquest 2017 la seva col·laboració amb la Creu Roja. L’empresa fa una aportació econòmica amb l’objectiu de col·laborar al seu projecte de lluita contra la pobresa energètica. Aquest programa consisteix en donar suport econòmic a famílies en risc d’exclusió social i, així, poder garantir el seu accés a subministres bàsics d’aigua, llum i gas i l’arranjament de les seves cases. Amb aquesta aportació s’estima que es podran ajudar 20 llars.

Jordi Mestres, Director General de BAXI a la península, explica: “per a nosaltres és molt important reafirmar el nostre compromís social, per això hem renovat el marc de col·laboració. Aquest donatiu s’emmarca dins l’acord que ja havíem establert amb la Creu Roja per donar suport als seus programes d’ajuda social. És una manera de retornar a la societat el que ens dóna”. Durant la trobada per la renovació del conveni, Mestres va mostrar la seva voluntat de poder mantenir i estudiar possibilitats per tal d’ampliar futures col·laboracions amb l’organització humanitària.

Per la seva banda, el president de la Creu Roja a Catalunya, Antoni Aguilera, valora que el donatiu de BAXI es mantingui amb el pas del temps i assegura: “servirà perquè moltes famílies que es trobin en risc d’exclusió social puguin cobrir les seves necessitats bàsiques en l’àmbit energètic, afrontant els pagaments mensuals per aquests subministraments”.

La crisi econòmica i la conseqüent inestabilitat laboral al nostre país han provocat que milers de famílies tinguin problemes per fer front a les factures elèctriques. Un 61,8% de les persones en situació vulnerable ateses per la Creu Roja no poden mantenir la seva llar a una temperatura adequada, segons dades de l’Observatori de la Creu Roja del 2014. Les persones més grans són un dels col·lectius més vulnerables de la pobresa energètica.

 

Sobre l’empresa BAXI

BAXI, companyia líder i referent en solucions de climatització, és una empresa integrada al grup BDR Thermea. A Espanya i Portugal BAXI compta amb 1.150 col·laboradors i amb un volum de negoci de 175 milions d’euros, incloent tota la xarxa de Servei Tècnic Oficial vinculada a la marca. Disposa d’una planta de producció d’energia solar a Castellbisbal (Barcelona), seus corporatives a Madrid, Barcelona i Lisboa, instal·lacions logístiques a La Pobla de Claramunt (Barcelona) i quatre centres de formació a Alcalá de Henares (Madrid), Gavà (Barcelona), Oviedo i Leiria (Portugal).

L’any 2005, BAXI va adquirir la divisió de calefacció de Roca, companyia pionera en la introducció de la calefacció a Espanya el 1917, convertint-se així en l’empresa de referència del sector a la Península Ibèrica.

La firma es caracteritza actualment per la seva innovació i la seva aposta per l’eficàcia i les energies renovables, sent el més gran exportador de panells solars del nostre país. BAXI ofereix solucions avançades de climatització, tant per aplicacions residencials com per instal·lacions terciàries, que garanteixen la màxima eficiència energètica i confort tèrmic: calderes de condensació, panells solars, bombes de calor, biomassa, radiadors, i equips d’aire condicionat, entre d’altres productes.

 

Sobre la Creu Roja

La Creu Roja desenvolupa diversos programes d’emergència social que es dirigeixen a la cobertura de les necessitats bàsiques i al suport a les famílies per afrontar les situacions més greus a les que es veuen sotmeses.

Així, la Creu Roja Espanyola va atendre el 2015 a més 700.000 persones en situació d’extrema vulnerabilitat gràcies al recolzament d’1.250.000 socis i sòcies i la tasca de més de 200.000 persones voluntàries. Concretament, a Catalunya la Creu Roja va atendre més de 229.000 persones en situació de vulnerabilitat gràcies a un equip de voluntariat de prop de 18.000 persones i més de 216.000 socis i sòcies.

Algunes de les mesures puntuals que ha adoptat Creu Roja per combatre la pobresa energètica que s’han dut a terme durant el 2015 són el pagament de factures de subministrament d’aigua, gas/gasoils o llum, l’entrega de productes d’estalvi domèstic, les activitats de sensibilització per reduir la despesa energètica o l’arranjament de llars per millorar la seva eficiència energètica, etc. 

Información Relacionada
 
Buscador de noticias

Archivo de noticias

Política de privacidad  | © 2014 Creu Roja