902 22 22 92

 
Creu Roja
FacebookTwitterInstagramFlickrSlideShareIssuuGoogle+Youtube
 
 
 
 
 
 
Trac Rehabilitació renueva su apoyo a los programas de la Cruz Roja contra la pobreza
20-01-2017
DSC_0740
La traducción automática desde el catalán a otros idiomas puede no reproducir exactamente el texto original.

Aquest és el quart any consecutiu que l’empresa col·labora amb la Creu Roja. Enguany, aporta 6.000 euros per als projectes d’alimentació infantil i contra la pobresa energètica.
La Creu Roja a Catalunya ha renovat aquest dimarts, 17 de gener, l’acord de col·laboració que manté amb Trac Rehabilitació d’Edificis, S.L per tercer  any consecutiu. Mitjançant aquest acord, l’empresa dóna suport econòmic a la Creu Roja per lluitar contra la pobresa i l’exclusió social i ajuda a pal·liar els efectes negatius de la crisi en les famílies afectades del nostre país.
Durant el 2017, l’empresa col·laborarà amb una donació de 6.000 €, que es destinaran a l’Aliança Humanitària per a l’Alimentació Infantil i als programes de pobresa energètica.
Durant l’acte de signatura, Antoni Aguilera, president de la Creu Roja a Catalunya, ha posat de manifest la importància de la implicació del teixit empresarial als programes que la institució humanitària duu a terme. Per la seva banda, Francesc Mañas, administrador de Trac, ha destacat la necessitat de seguir sumant esforços conjuntament.
Información Relacionada
 
Buscador de noticias

Archivo de noticias

Política de privacidad  | © 2014 Creu Roja