902 22 22 92

 
Creu Roja
FacebookTwitterInstagramFlickrSlideShareIssuuGoogle+Youtube
 
 
 
 
 
 
Trac Rehabilitació renovates the support at Red Cross' campaings against poverty
20-01-2017
DSC_0740
The automatic translation from catalan language to other languages might not reproduce exactly the original text.

Aquest és el quart any consecutiu que l’empresa col·labora amb la Creu Roja. Enguany, aporta 6.000 euros per als projectes d’alimentació infantil i contra la pobresa energètica.
La Creu Roja a Catalunya ha renovat aquest dimarts, 17 de gener, l’acord de col·laboració que manté amb Trac Rehabilitació d’Edificis, S.L per tercer  any consecutiu. Mitjançant aquest acord, l’empresa dóna suport econòmic a la Creu Roja per lluitar contra la pobresa i l’exclusió social i ajuda a pal·liar els efectes negatius de la crisi en les famílies afectades del nostre país.
Durant el 2017, l’empresa col·laborarà amb una donació de 6.000 €, que es destinaran a l’Aliança Humanitària per a l’Alimentació Infantil i als programes de pobresa energètica.
Durant l’acte de signatura, Antoni Aguilera, president de la Creu Roja a Catalunya, ha posat de manifest la importància de la implicació del teixit empresarial als programes que la institució humanitària duu a terme. Per la seva banda, Francesc Mañas, administrador de Trac, ha destacat la necessitat de seguir sumant esforços conjuntament.
Related Information
 
News search

News archived

Política de privacitat  | © 2014 Creu Roja