902 22 22 92

 
Creu Roja
FacebookTwitterInstagramFlickrSlideShareIssuuGoogle+Youtube
 
 
 
 
 
 
L’empresa Recicloil se suma a l’Aliança Humanitària per a l’Alimentació Infantil
06-02-2017
4
La traducció automàtica des del català a altres llengües pot no reproduir exactament el text original.

La Creu Roja ha signat un conveni de col·laboració amb l’empresa de reciclatge d’oli vegetal ReciclOil aquest divendres, 3 de febrer. A la signatura de l’acord, hi han assistit els presidents de la Creu Roja a Catalunya i a la demarcació de Barcelona, Antoni Aguilera i Josep Quitet, respectivament. En representació de l’empresa, hi ha assistit Sergi Torcal.

Recicloil és una empresa especialitzada en la recollida dels olis vegetals usats en la via pública, que participa en la creació d'un món més sostenible, fent de nexe entre l'usuari i el procés de transformació dels olis vegetals usats en biodièsel, convertint un dels residus de més difícil gestió en un recurs energètic.

L’empresa vol donar una part de la valoració dels residus que gestiona en ajudes destinades a les persones en situació de vulnerabilitat. Recicloil s’ha compromès a aportar la quantitat de 7 cèntims d’euro per litre d’oli vegetal usat recollit, com a donatiu econòmic per a l’Aliança Humanitària per a l’Alimentació Infantil de la Creu Roja a Catalunya.

A més, en els seus contenidors de la via pública, s’inserirà un codi Qr per tal que tothom pugui consultar des de qualsevol dispositiu mòbil informació relativa al projecte de la Creu Roja a Catalunya.

La segona fase de l’Aliança està focalitzada en els infants de famílies en situació de pobresa cronificada i amb inseguretat alimentària severa. Aquesta realitat afecta el 22% de les persones en situació vulnerable ateses per la Creu Roja.

Informació Relacionada
 
Cercador de notícies

Arxiu de notícies

Política de privacitat  | © 2014 Creu Roja