902 22 22 92

 
Creu Roja
FacebookTwitterInstagramFlickrSlideShareIssuuGoogle+Youtube
 
 
 
 
 
 
The Red Cross signs an agreement with the Official College of Social Work
06-02-2017
image006
The automatic translation from catalan language to other languages might not reproduce exactly the original text.
Antoni Aguilera, president de la Creu Roja a Catalunya, i Núria Carrera, degana del Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya (TSCAT), han signat aquest divendres, 3 de febrer, un conveni de col·laboració.  L’objectiu de l’acord és col·laborar en accions formatives relacionades amb el treball social i  en l’atenció de persones en situació de vulnerabilitat. Els han acompanyat durant la signatura del conveni Enric Morist i Carmen Rico, coordinador i secretària de la Creu Roja a Catalunya, respectivament.

Mitjançant aquest conveni, la Creu Roja es compromet a participar activament en la realització d'alguns mòduls del Màster d'Atenció en Emergències Psicosocials i Humanitàries que el TSCAT organitza amb la Universitat de Vic. Al seu torn, la Creu Roja rebrà fons recaptats per l’organització del màster per als seus projectes socials i humanitaris.

El TSCAT és una corporació de dret públic creada l'any 1983 que actua com a veu i referent professional i social de col·lectiu col·legiat de treballadors i treballadores socials de Catalunya.

Related Information
 
News search

News archived

Política de privacitat  | © 2014 Creu Roja