902 22 22 92

 
Creu Roja
FacebookTwitterInstagramFlickrSlideShareIssuuGoogle+Youtube
 
 
 
 
 
 
The project 'T'Acompanyem' fulfills five years and 6,000 services at the Camp Nou
22-02-2017
image006
Barça fan going into the stadium with volunteers of the Red Cross
The automatic translation from catalan language to other languages might not reproduce exactly the original text.
El projecte “T’Acompanyem” de la Creu Roja i el FC Barcelona  celebra aquest mes de febrer el seu 5è aniversari. Mitjançant aquest projecte, el voluntariat de la Creu Roja facilita als socis i sòcies del Barça amb problemes de mobilitat l’accés i el trasllat al Camp Nou. Es tracta d’un projecte pioner al món i, des que es va iniciar el 2012, molts clubs europeus s’han interessat pel seu funcionament.

El servei no ha deixat de créixer i ja ha realitzat  prop de  6.000 serveis, corresponents a accions efectuades dins de l’Estadi o a trasllats realitzats amb vehicles des dels domicilis dels socis al camp i de retorn un cop acabat el partit. Al marge dels partits de futbol al Camp Nou, també s’han realitzat serveis en motiu de les finals de la Champions o de la Copa del Rei en d’altres estadis, o en jornades del club com ara les assemblees de socis.

Aquest programa ha pogut tirar endavant tot aquest temps gràcies a la tasca efectuada pel voluntariat de la Creu Roja. Durant aquest període, han participat en el projecte 352 voluntaris i voluntàries, que han dedicat més de 20.000 hores a aquest projecte.

El servei T’Acompanyem va iniciar-se el mes de febrer del 2012, fruit del conveni de col·laboració que van signar el FC Barcelona i la Creu Roja de Catalunya, i està gestionat per l’Oficina d’Atenció Especialitzada (OAE) de l’Àrea Social del Club i la mateixa institució humanitària.

Related Information
 
News search

News archived

Política de privacitat  | © 2014 Creu Roja