902 22 22 92

 
Creu Roja
FacebookTwitterInstagramFlickrSlideShareIssuuGoogle+Youtube
 
 
 
 
 
 
Prop de 150 persones grans, a la Jornada “No t’Aturis” de Creu Roja
22-02-2017
IMG_0284 (2)
La traducció automàtica des del català a altres llengües pot no reproduir exactament el text original.
La Creu Roja ha celebrat avui, dimecres 22 de febrer al matí, la primera Jornada “No t'Aturis” a Caldes de Montbui, on han participat prop de 150 persones grans. Com indica el seu lema, la jornada ha volgut destacar que és important que les persones grans no s’aturin, malgrat les dificultats que puguin tenir associades a l’edat. L’objectiu principal d’aquestes jornades és la millora de la qualitat de vida en el procés d’envelliment.

Durant la jornada, de 5 hores de durada, s’han realitzat un conjunt d’activitats participatives per facilitar informació i eines a les persones grans per tal que puguin continuar realitzant les activitats del dia a dia de forma autònoma i segura.

Els participants han compartit estratègies i dinàmiques per realitzar activitats en el seu dia a dia. A més, mitjançant activitats teatrals, s’ha convidat les persones grans a la reflexió i al debat sobre aspectes de la seva vida quotidiana. El voluntariat dels programes de gent gran també ha explicat als participants els ajuts que la Creu Roja posa a la seva disposició, com ara els productes de suport (crosses, caminadors...), així com trucs o estratègies per realitzar activitats quotidianes (caminar, cuinar, vestir-se, tenir cura de la higiene personal...). També ha animat les persones grans a realitzar diferents exercicis i activitats per augmentar la seva capacitat física, amplitud articular i resistència.

Han assistit a la jornada Josep Quitet i Àngel Ampurdanés, presidents de la Creu Roja a la demarcació de Barcelona i a Caldes-Palau-Sant Feliu, respectivament. Els ha acompanyat el Primer tinent d’alcalde de Caldes de Montbui, Isidre Pineda, i la Regidora de Gent Gran del municipi, Maria Pilar Aznar.  

Informació Relacionada
 
Cercador de notícies

Arxiu de notícies

Política de privacitat  | © 2014 Creu Roja