900 22 11 22

 
Creu Roja
FacebookTwitterInstagramFlickrSlideShareIssuuGoogle+Youtube
 
 
 
 
 
 
Nestlé in Girona supports the Red Cross dinning scholarships for students of High School
07-03-2017
Entrega_Donació_Nestlé_Girona
The automatic translation from catalan language to other languages might not reproduce exactly the original text.

La fàbrica de l’empresa Nestlé a Girona ha centrat el seu dia solidari a donar suport, conjuntament amb el seu personal, al projecte #Menjaralsinsti de la Creu Roja. 

La seva aportació permetrà becar el menjador escolar de 8 adolescents durant tot el període escolar (175 dies a l’any de mitjana).

La Creu Roja a Girona ha rebut aquest dimarts, 7 de març, l’import recaptat a la fàbrica de Nestlé a Girona, aportat tant pel personal com per la pròpia empresa, en el marc del seu dia solidari.

A l’acte d’entrega, hi han assistit la presidenta de la Creu Roja a la demarcació de Girona, Roser Llevat, el director de la fàbrica de Nestlé a Girona, Jordi Frigolé, responsables de la Creu Roja i de la comissió de voluntariat i membres de Recursos Humans, entre d'altres. 

Al dia solidari, jornada que l'empresa destina a col·laborar amb entitats socials, hi participen tant els treballadors i les treballadores com la mateixa empresa. En total, s'han recaptat 6.080 €.

Aquest import permetrà becar el menjador escolar de 8 adolescents durant tot el període escolar, que compta amb una mitjana de 175 dies per any. Els joves estudien a l'institut IES Vallvera de la població de Salt, on la Creu Roja està donant aquest suport a 36 adolescents de dilluns a divendres. 

El projecte de la Creu Roja de beques d'alimentació a secundària #Menjarsalinsti va néixer en detectar la necessitat de garantir els àpats a adolescents en situació de vulnerabilitat que cursen l'ESO. Durant aquesta etapa educativa, no existeix un sistema públic de beques, ja que cal tenir en compte que, en compactar l'horari acadèmic als matins, en molts casos, s'ha suprimit el servei de menjador.   

Amb aquest projecte, la Creu Roja replica a secundària el model de beques amb què ja comptava anteriorment a primària. En el cas de primària, els ajuts estan adreçats als infants en situació de vulnerabilitat que, per motius excepcionals, no tenen garantida la cobertura pública, o a qui cal completar els ajuts concedits per l'administració. A l'institut IES Vallvera, la Creu Roja a Girona desenvolupa aquest projecte de forma pilot, de la mateixa manera que en d'altres punts de Catalunya.

La Creu Roja, conjuntament amb el voluntariat i el mateix institut, proporciona un servei de menjador càlid, on s’ofereix un àpat equilibrat i saludable per als adolescents i una estona d’esbarjo amb un ambient agradable per comunicar-se i interelacionar-se amb els companys i companyes. 

En d'altres instituts catalans, on no hi ha cap espai que es pugui habilitar com a menjador, la Creu Roja dóna suport alimentari als adolescents en forma de targetes de prepagament, per tal que les seves famílies puguin comprar els productes que necessiten per garantir-los els àpats. 

 

Related Information
 
News search

News archived

Política de privacitat  | © 2014 Creu Roja