902 22 22 92

 
Creu Roja
FacebookTwitterInstagramFlickrSlideShareIssuuGoogle+Youtube
 
 
 
 
 
 
Fotografía grupal para la igualdad de género
09-03-2017
BONA  sense barra_web
La traducción automática desde el catalán a otros idiomas puede no reproducir exactamente el texto original.
Més d’un centenar de persones es van sumar a la fotografia grupal per la lluita contra la discriminació per raó de gènere.

En motiu del Dia Internacional de la Dona, que es va commemorar ahir, dimecres 8 de març,  el personal de la Creu Roja va ser convidat a participar en una gran foto de grup, com a símbol del suport de la institució humanitària a la igualtat de gènere. Les treballadores i treballadors que s’hi van voler sumar van ser convocats a les 12.30h davant de la porta d’accés de la seu de la Creu Roja a Catalunya (C/Joan d’Àustria, 120-124).  

Aquesta foto, que simbolitzarà el compromís de la Creu Roja en la lluita contra la discriminació per raó de gènere, ha estat compartida a través del web i les xarxes socials de la institució humanitària.

Des de la Creu Roja, us convidem a sumar-vos a aquesta iniciativa perquè en sobren els motius. Malgrat els avenços socials i legislatius, la violència masclista, els estereotips i rols de gènere establerts, la bretxa salarial, el sostre de vidre, i la manca responsabilitat compartida a la llar i la família, són algunes de les barreres a les quals s'enfronten dones i nenes cada dia. A Catalunya, la bretxa salarial és actualment del 26% (Observatori del Treball i Model Productiu, Generalitat de Catalunya).

Información Relacionada
 
Buscador de noticias

Archivo de noticias

Política de privacidad  | © 2014 Creu Roja