900 22 11 22

 
Creu Roja
FacebookTwitterInstagramFlickrSlideShareIssuuGoogle+Youtube
 
 
 
 
 
 
La Creu Roja i el FC Barcelona es comprometen a col·laborar en programes socials durant els propers 5 anys
20-03-2017
Barça_web
La traducció automàtica des del català a altres llengües pot no reproduir exactament el text original.
Des de l’any 2012, ja impulsen conjuntament el servei T’acompanyem per facilitar el trasllat dels socis i sòcies del Barça amb problemes de mobilitat als partits del club.

La col·laboració de la Creu Roja i el Barça es remunta a l’any 1989, quan l’entitat va començar a ocupar-se de la prevenció i l’atenció sociosanitària en les diferents competicions del club.

La Creu Roja i el FC Barcelona han renovat avui, dilluns 20 de març, el seu conveni de col·laboració, que contempla impulsar conjuntament accions i campanyes socials i humanitàries fins a l’any 2021. La signatura del conveni ha anat a càrrec de Josep Maria Bartomeu, president del FC Barcelona, Jordi Cardoner, vicepresident primer del club i responsable de la seva Àrea Social, i Antoni Aguilera, president de la Creu Roja a Catalunya. Els ha acompanyat Enric Morist, coordinador de la Creu Roja a Catalunya.

Després de la signatura de renovació del conveni, Josep Maria Bartomeu ha destacat: “la Creu Roja, per la seva històrica experiència i professionalitat, és el millor aliat possible per arribar a tots els socis que necessiten d'un servei especial i d'una atenció amb la personalització i la sensibilitat necessària. I, alhora, és l'agent social més reconegut pels nostres socis”.

Per la seva banda, Antoni Aguilera ha agraït la col·laboració FC Barcelona amb la institució humanitària i ha remarcat que és fonamental sumar esforços entre organitzacions amb una àmplia base social com són el Barça i la Creu Roja, per facilitar que els missatges de sensibilització arribin al màxim de gent possible.

Mitjançant aquest acord, la Creu Roja i el FC Barcelona es comprometen a seguir impulsant projectes ja vigents en l’actualitat, com el servei "T’acompanyem”, a més d’impulsar-ne de nous.

Més de 5.000 acompanyaments a socis i sòcies del Barça amb problemes de mobilitat

El projecte T’acompanyem es va posar en marxa fa 5 anys per facilitar el trasllat dels socis i sòcies del Barça amb problemes de mobilitat al Camp Nou o d’altres estadis on l’equip disputa els seus partits. A hores d’ara, és el projecte social millor valorat per part dels socis i sòcies del FC Barcelona, segons l’Observatori del club. Des de l’any 2012, el servei s’ha ofert en 150 partits i ha realitzat més de 5.000 acompanyaments.

Campanyes de sensibilització

A més, ambdues organitzacions seguiran col·laborant en accions de sensibilització i ajuda per a la població refugiada. En aquest sentit, cal destacar que l’any 2015 ja van impulsar la campanya “Tant se val d’on venim”.

A partir d’ara, la Creu Roja i el FC Barcelona també es comprometen a promoure conjuntament campanyes de sensibilització per millorar el benestar dels infants en situació de vulnerabilitat. Així mateix, la institució humanitària col·laborarà amb el FC Barcelona, amb la seva Fundació i Àrea Social en d’altres accions d’ajuda humanitària.

Partits solidaris

També cal recordar que, des de l’any 2011, el FC Barcelona celebra la Diada del Soci Solidari, en què els socis i sòcies del club cedeixen les seves localitats perquè persones usuàries de diferents entitats socials, com la Creu Roja, puguin assistir a un partit al Camp Nou. D’altra banda, des de 2014, s’està promovent que el Barça dediqui un cop l’any un dels seus partits a una causa solidària en favor de la Creu Roja.

Prop de 30 anys de col·laboració

La col·laboració de la Creu Roja i el Barça es remunta a l’any 1989, quan l’entitat va començar a ocupar-se de la prevenció i atenció sociosanitària en les diferents competicions i esdeveniments del club, al Camp Nou, al Miniestadi, al Palau Blaugrana o al Palau de Gel. Als serveis preventius desenvolupats des d’aleshores, s’hi ha destinat 70.000 places voluntàries

Més modernament, amb l’inici del projecte T’acompanyem el 2012, la col·laboració d’ambdues organitzacions es va estendre a l’àrea social, que s’ha anat ampliant fins a dia d’avui.

Informació Relacionada
 
Cercador de notícies

Arxiu de notícies

Política de privacitat  | © 2014 Creu Roja