900 22 11 22

 
Creu Roja
FacebookTwitterInstagramFlickrSlideShareIssuuGoogle+Youtube
 
 
 
 
 
 
Presentació de l’exposició de la Creu Roja sobre els refugiats
23-03-2017
2017-03-16-PHOTO-00000007
La traducció automàtica des del català a altres llengües pot no reproduir exactament el text original.

La Creu Roja ha presentat aquest divendres, 17 de març, l’exposició de sensibilització sobre la crisi de persones refugiades, sota el lema “Protegir la Humanitat. Acabar amb la indiferència” (#ProtegirLaHumanitat). La nova exposició de la Creu Roja s’ha inaugurat a l’Església Vella de Gironella i és una de les accions de sensibilització de la campanya “Obre els ulls” (#ObreElsUlls) de la Creu Roja a Catalunya, dedicada a la població refugiada. El projecte ha estat elaborat pel Gabinet de Drets Humans i Centre de Dret Internacional Humanitari de la Creu Roja, que ha comptat amb el suport del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament.

L’exposició pretén sensibilitzar sobre la situació i els drets de les persones migrants i refugiades, així com contribuir a crear un entorn favorable a l’acollida i la integració d’aquestes persones a Catalunya. A més, s’acompanya d’una unitat didàctica amb activitats per reforçar i aprofundir en els missatges de l’exposició i aconseguir un major impacte transformador entre els participants.

El president de la Creu Roja a la demarcació de Barcelona, Josep Quitet, ha inaugurat l’exposició, acompanyat de l’alcalde de Gironella  i president del Consell Comarcal del Berguedà, David Font. També hi ha assistit el vicepresident de la Creu Roja al Berguedà, Emili Ignasi Oliveras, i el director del Gabinet de Drets Humans i Centre de DIH, Manel Górriz.

Després de la inauguració de la mostra a Gironella, que inclou visites escolars i de grups, l’exposició farà un itinerari per la resta de províncies de Catalunya fins el 30 de juny i, a partir d’aquest moment, estarà a disposició de les assemblees locals i comarcals de la Creu Roja que la sol·licitin.

Informació Relacionada
 
Cercador de notícies

Arxiu de notícies

Política de privacitat  | © 2014 Creu Roja