900 22 11 22

 
Creu Roja
FacebookTwitterInstagramFlickrSlideShareIssuuGoogle+Youtube
 
 
 
 
 
 
The Red Cross recognizes Caprabo's commitment to infant feeding
04-04-2017
DSC_0167
The automatic translation from catalan language to other languages might not reproduce exactly the original text.
  • El Programa “Cap nen sense un àpat” a Caprabo ha sumat 254 beques d’alimentació.
     
  • Fa 6 anys que Caprabo i l’ONG col·laboren en la iniciativa '“Cap nen sense un àpat”!'
     

La Creu Roja ha reconegut la tasca continuada que desenvolupa Caprabo a favor de l'alimentació per a nens i nenes amb risc d'exclusió social. Amb el suport de Caprabo, l'ONG ha pogut distribuir 254 beques d'alimentació infantil per a un curs escolar complet gràcies a l'acció solidària dels clients sota la iniciativa 'Cap nen sense un àpat!', que des de 2011 es porta a terme en els supermercats de la companyia.

La recollida de fons per a la campanya s'ha dut a terme a les botigues de Caprabo amb diverses iniciatives en què han col·laborat els més de dos-cents mil clients que cada dia compren en els supermercats de la companyia. Creu Roja ha lliurat com a reconeixement a Caprabo un diploma i una estampa digital. A principis d'any, la distinció va ser lliurada pel president de Creu Roja a Catalunya, Antoni Aguilera, a l'equip de Compromís Social Corporatiu de Caprabo, format per Ana González i Cristina Madrilley.

Caprabo i la Creu Roja

Caprabo i la Creu Roja col·laboren des de fa més de 15 anys en l'àmbit de l'alimentació infantil i en diversos projectes de lluita contra la pobresa i l'exclusió social. Les dues entitats treballen conjuntament per garantir una alimentació suficient i saludable dels infants en situació de vulnerabilitat en iniciatives com 'Cap nen sense un àpat!' o 'Entaula't'.

Caprabo i Creu Roja també han dut a terme iniciatives conjuntes vinculades a situacions d'emergència internacional, com el terratrèmol del Nepal del 2015 o el d'Equador de 2016. Així mateix, Caprabo ha col·laborat amb la campanya 'Et necessitem: Ajuda als refugiats de Síria'.

Related Information
 
News search

News archived

Política de privacitat  | © 2014 Creu Roja