902 22 22 92

 
Creu Roja
FacebookTwitterInstagramFlickrSlideShareIssuuGoogle+Youtube
 
 
 
 
 
 
Come to the theater with the Red Cross
19-04-2017
Cartell Senzill
The automatic translation from catalan language to other languages might not reproduce exactly the original text.
La Creu Roja organitza divendres vinent, 21 d’abril, un espectacle teatral que reflexiona sobre la violència intrafamiliar. L’àmbit de Cooperació Internacional ha organitzat aquest espectacle, perquè la violència intrafamiliar és justament un dels aspectes que ajuda a prevenir el projecte de desenvolupament que la Creu Roja a Catalunya impulsa a Bolívia, tal com explica en aquest vídeo.

L’obra, d’accés gratuït, pertany al gènere del denominat teatre de l’oprimit, que reflexiona sobre diferents temàtiques socials, i serà interpretada pel grup ImpactaT. L’espectacle i el fòrum de debat posterior es faran entre les 19 i les 21 h de divendres vinent a la sala d’actes de la seu de la Creu Roja (C/Joan d’Àustria 120-124).

Les  persones interessades que hi assisteixen també podran entrar en el sorteig d’un curs de formació on-line sobre l’enfocament del Marc Lògic, una eina de gestió habitual per a programes de cooperació internacional, de 40 hores de durada.Si us voleu descarregar la butlleta per participar en aquest sorteig, ho podeu fer-ho a través d’aquesta pàgina del web de la Creu Roja.

 
News search

News archived

Política de privacitat  | © 2014 Creu Roja