902 22 22 92

 
Creu Roja
FacebookTwitterInstagramFlickrSlideShareIssuuGoogle+Youtube
 
 
 
 
 
 
Familias de acogida atendidas por Cruz Roja celebran la fiesta "Sonríe para la infancia" en Port Aventura
24-05-2017
slider_web_980x286px_2017
La traducción automática desde el catalán a otros idiomas puede no reproducir exactamente el texto original.
Famílies d’acollida ateses per la Creu Roja han participat a la festa “Somriu per la infància”,  que s’ha celebrat a Port Aventura aquest dissabte, 20 de maig. En aquesta celebració, hi han participat 65 persones vinculades al Servei d’Acolliments Familiars de la Creu Roja a Barcelona – entre infants acollits i famílies d’acollida-. L’organitzadora era la FEDAIA (Federació d’Entitats d’Atenció a la Infància i a l’Adolescència), de la qual forma part la institució humanitària.

En la cinquena edició d’aquesta festa, hi van participar més de 4.000 infants, adolescents i joves de més de 100 centres i serveis, així com famílies d’acollida, vinculats a diferents institucions i entitats socials.
Els participants van poder gaudir d’un dia màgic a PortAventura. Durant la Festa no va faltar el tradicional Photocall de benvinguda, que va recollir centenars de somriures solidaris. També es va organitzar un taller de perruqueria creativa a la Plaça de la Xina, una Master Class de Zumba i un Mannequin Challenge a favor dels drets de la infància.

Durant el mateix dia de la Festa, es va celebrar el sorteig “Regala’ns el teu somriure” a través de les xarxes socials, en el qual s’animava els assistents a regalar el seu somriure, pujant una foto a les xarxes i compartint-la amb els seus contactes. 

Aquesta Festa ha comptat amb la col·laboració i el compromís de la Fundació PortAventura, l’Obra Social “la Caixa, l’Ajuntament de Tarragona, l’Ajuntament de Barcelona, Rodalies RENFE, Cadena Ser Catalunya, MammaProof.org, Sortir amb nen, Kids,Adolescents.cat, Marc Martí, Club dels Tarraconins i Op & Kids.

 

Información Relacionada
 
Buscador de noticias

Archivo de noticias

Política de privacidad  | © 2014 Creu Roja