902 22 22 92

 
Creu Roja
FacebookTwitterInstagramFlickrSlideShareIssuuGoogle+Youtube
 
 
 
 
 
 
The Red Cross facilitates the transfer of Barça members with mobility problems in the final of the Copa del Rey
26-05-2017
DSC_0101
The automatic translation from catalan language to other languages might not reproduce exactly the original text.

Mitjançant el programa T’acompanyem del FC Barcelona, la Creu Roja facilitarà que 16 socis i penyistes del club amb problemes de mobilitat gaudeixin de la final de la Copa del Rei, que es disputarà demà dissabte a l’estadi Vicente Calderón.

 

La Creu Roja facilitarà el trasllat de socis i sòcies del FC Barcelona amb problemes de mobilitat fins a l’estadi Vicente Calderón de Madrid, on demà, dissabte 27 de maig, el club blaugrana disputarà la final de la Copa del Rei contra l’Alabés.

Aquesta és la sisena temporada consecutiva que la Creu Roja gestiona el projecte “T’acompanyem” de l’Oficina d’Atenció Especialitzada (OAE) del FC Barcelona, amb què es vol garantir que les persones amb diversitat funcional també puguin gaudir de les diferents competicions que disputi el seu equip.  Normalment, el voluntariat de la Creu Roja realitza aquests acompanyaments al Camp Nou, però, en ocasions especials com aquesta, el projecte T’acompanyem fa possible que els seus usuaris i usuàries puguin presenciar finals o partits importants en d’altres estadis.

En aquesta ocasió, la Creu Roja i el FC Barcelona facilitarà que 32 persones, 16 socis i sòcies i penyistes del club amb problemes de mobilitat i els seus acompanyants, puguin gaudir de la final de la Copa del Rei. D’entre aquests socis, 6 viatjaran en AVE acompanyades pel voluntariat de la Creu Roja des de l’estació de Sants de Barcelona fins a l’estació d’Atocha de Madrid, tant en el viatge d’anada com en el de tornada. La resta es desplaçaran pel seu compte fins a Madrid i rebran el suport de la Creu Roja per poder desplaçar-se dins del recinte del Vicente Calderón i accedir a les seves localitats.

A més, la Creu Roja també posarà a disposició dels usuaris i usuàries que viatgin en tren fins a Atocha un servei de transport adaptat, primer perquè puguin anar a la Fan Zone, per trobar-se amb la resta d’aficionats barcelonistes, i després a l’estadi Vicente Calderón.
Sisena temporada del projecte T’acompanyem

Des dels seus orígens, el febrer del 2012, el projecte T'acompanyem ha realitzat més de 6.000 serveis a socis i sòcies del Barça amb problemes de mobilitat. Durant aquest període, fins a 352 voluntaris i voluntàries de la Creu Roja s'han implicat en aquest projecte, gestionat per la Creu Roja, conjuntament amb l'Oficina Atenció Especialitzada del FC Barcelona (que forma part de l'Oficina d'Atenció al barcelonista de l'Àrea Social del Club).

En partits destacats fora del Camp Nou com el de demà, la Creu Roja i el FC Barcelona ja van fer serveis d’acompanyament en motiu de les finals de la Copa del Rei del 2012 (Madrid), 2014 (Valencia), 2015 (Barcelona) i 2016 (Madrid), a més de la final de la Champions de 2015 (Berlín).

Related Information
 
News search

News archived

Política de privacitat  | © 2014 Creu Roja