902 22 22 92

 
Creu Roja
FacebookTwitterInstagramFlickrSlideShareIssuuGoogle+Youtube
 
 
 
 
 
 
La Creu Roja i El Periódico de Catalunya col·laboren un any més en la campanya del Sorteig d’Or
30-05-2017
image001
D'esquerra a dreta: Antoni Aguilera (President de Creu Roja a Catalunya), i Joan Solà (gerent d'El Periódico)
La traducció automàtica des del català a altres llengües pot no reproduir exactament el text original.
  • La Creu Roja i El Periódico de Catalunya col·laboraran per setè any consecutiu en la venda de butlletes del Sorteig d’Or.
  • Per primera vegada, es fara una acció directa de promoció del Sorteig d’Or entre els subscriptors de “El Periódico de Catalunya” i el diari Sport.
La Creu Roja i El Periódico de Catalunya col·laboren novament durant el 2017 en la campanya del Sorteig d’Or, que ha arrencat aquest mes de maig, per setè any consecutiu. Aquest dilluns, 29 de maig, han renovat el seu acord de col·laboració amb aquesta finalitat, amb la presència del president de la Creu Roja a Catalunya, Antoni Aguilera.
 
Enguany, per primera vegada, es farà una acció directa de promoció del Sorteig d’Or entre les persones subscriptores de El Periódico de Catalunya. A través del mailing, se’ls preassignarà una butlleta i, posteriorment, a través del telemàrqueting, es trucarà totes aquestes persones per confirmar si volen o no efectuar la compra des del Centre de Coordinació de la Creu Roja.
 
El Periódico de Catalunya també difondrà la possibilitat de la col·laborar en la venda de butlletes del Sorteig d’Or entre quioscos d’arreu de Catalunya. 
 
El conveni de col·laboració entre la Creu Roja i El Periódico de Catalunya té vigència fins a l’any 2018. També preveu accions comunicatives per difondre el sorteig en diferents publicacions del Grupo Zeta, al qual pertany El Periódico. 
 
El Sorteig d’Or de la Creu Roja
 
El Sorteig d’Or és una iniciativa impulsada arreu de l’Estat per la Creu Roja, que va néixer l’any 1980 per la necessitat d’obtenir finançament per als projectes socials i solidaris de la institució humanitària,en favor dels col·lectius més vulnerables. Durant la darrera edició, el Sorteig d’Or va permetre recaptar 3.430.180 euros a Catalunya per als projectes socials de la Creu Roja en favor dels col·lectius més vulnerables, especialment de lluita contra la pobresa i d’alimentació infantil i familiar.
 
En la distribució i venda de les butlletes del Sorteig d’Or, hi col·laboren voluntariat, venedors i empreses col·laboradores, juntament amb milers d'establiments que permeten portar el Sorteig d'Or a tots els racons de Catalunya i la resta de l’Estat. 
Informació Relacionada
 
Cercador de notícies

Arxiu de notícies

Política de privacitat  | © 2014 Creu Roja