902 22 22 92

 
Creu Roja
FacebookTwitterInstagramFlickrSlideShareIssuuGoogle+Youtube
 
 
 
 
 
 
Niños y niñas atendidos por la Cruz Roja participan en el Campus de Fútbol Behappy de la FCF
11-07-2017
FutbolSantaco
La traducción automática desde el catalán a otros idiomas puede no reproducir exactamente el texto original.
El president de la Fundació de la Federació Catalana de Futbol (FCF) visita el Campus Solidari de Futbol Behappy.

A Santa Coloma de Gramenet, s’està duent a terme la primera edició del Campus Solidari de Futbol Behappy, que organitza la Fundació de la FCF, juntament amb la Creu Roja i la Fundació Pare Manel.

Nens i nenes atesos per la Creu Roja al Barcelonès Nord (Badalona, Sant Adrià i Santa Coloma de Gramenet) i a Barcelona participen al Campus de Futbol Behappy, organitzat per la Fundació Privada de la Federació Catalana de Futbol (FCF). D’aquesta manera, es vol facilitar que infants de famílies amb dificultats socioeconòmiques puguin gaudir d’aquesta activitat esportiva durant l’estiu.

El president de la Fundació Privada de la Federació Catalana de Futbol i vicepresident de la FCF, Pere Guardiola; el secretari de la Fundació i directiu Albert Garrofé; i la directora de la Fundació, Cristina Sampietro, han visitat el Camp Municipal Les Oliveres, a Santa Coloma de Gramenet, per conèixer totes les activitats que es fan en el Campus Solidari de Futbol Behappy. La Fundació de la FCF, a més d’organitzar el campus, ha facilitat roba i botes adequades per jugar a futbol als infants.

Un dels objectius del Campus és treballar el respecte, la companyonia, l’esforç i el treball en equip. Les classes de futbol estan impartides per entrenadors federats a la FCF. Durant el campus, també es proporcionen tres àpats al dia als infants (esmorzar, dinar i berenar) i també es facilita que es dutxin cada dia després dels entrenaments, entre d’altres accions.

El primer Campus de Futbol Behappy de la Fundació de la FCF compta amb la col·laboració de la Fundació del FC Barcelona i se celebrarà fins el 14 de juliol. Durant la visita, han estat presents el coordinador de la Creu Roja a Catalunya, Enric Morist; la presidenta de la Creu Roja del Barcelonès Nord, Rosa Marco; el director tècnic de voluntariat i formació, Antonio Pérez; el director tècnic de l’oficina local de Barcelona, David Jove; la coordinadora de l’assemblea del Barcelonès Nord, Susanna Rios; i el responsable de la plataforma logística, Juan Antonio Garcia.

Per la seva banda, la Creu Roja ha agraït a la Fundació de la FCF l’opció de donar a tots aquests nois i noies l’oportunitat de gaudir d’un campus de futbol, de la mateixa manera que ho fan milers de joves de la seva edat durant l’etapa festival.

Información Relacionada
 
Buscador de noticias

Archivo de noticias

Política de privacidad  | © 2014 Creu Roja