900 22 11 22

 
Creu Roja
FacebookTwitterInstagramFlickrSlideShareIssuuGoogle+Youtube
 
 
 
 
 
 
La caminada nocturna a Montserrat, premiada com a iniciativa local del Sorteig d’Or
24-07-2017
SorteigOrMontserrat_còpia
The automatic translation from catalan language to other languages might not reproduce exactly the original text.

La Creu Roja ha celebrat el 6è concurs provincial d’iniciatives locals per a la Campanya del Sorteig d’Or. L’objectiu és incentivar la celebració d’activitats relacionades amb el Sorteig d’Or arreu del territori.

La Creu Roja ha celebrat enguany el 6è concurs provincial d’iniciatives locals per a la Campanya del Sorteig d’Or. L’objectiu és incentivar la celebració d’activitats relacionades amb el Sorteig d’Or arreu del territori, que contribueixin a la venda de butlletes.  En aquesta edició, l’assemblea guanyadora ha estat Montserrat, per l’organització d’una caminada nocturna.

Aquesta assemblea local va organitzar la “Caminada Nocturna de l’Or a Montserrat” el passat 1 de juliol, de caràcter familiar i no competitiu, amb punt de sortida i arribada el Bruc, passant per la zona baixa de la muntanya, amb un avituallament a mig camí. També es van presentar al concurs 8 iniciatives més d’arreu de la demarcació de Barcelona.

El president i vicepresident de l’assemblea local de Montserrat,  Antoni Puigbo i Francisco Luis, han recollit el premi del concurs aquest dijous, 20 de juliol. El premi és un pack de Dakota box “Mil y una noches de ensueño”. Els hi han lliurat el president de la Creu Roja a la demarcació de Barcelona, Josep Quitet, juntament amb la secretària de l'entitat, Carmen Rico, i l'equip de Captació de Fons.

El lliurament del premi va tenir lloc el mateix dia que la celebració del Sorteig d’Or  a Santander. Els seus resultats es poden consultar a: http://www.creuroja.org/AP/cm/217P45L8/Sortejos-Solidaris.aspx

Related Information
 
News search

Política de privacitat  | © 2014 Creu Roja