900 22 11 22

 
Creu Roja
FacebookTwitterInstagramFlickrSlideShareIssuuGoogle+Youtube
 
 
 
 
 
 
17-08-2017
IMG-20170817-WA0023
The automatic translation from catalan language to other languages might not reproduce exactly the original text.
La institució humanitària comença a oferir atenció sanitària, psicològica i emocional a les persones afectades pels fets, així com al seu entorn més proper.

La Creu Roja ha desplaçat al centre de Barcelona més d’una desena d’efectius, dotats d’una ambulància i tres vehicles de suport.  

Després dels atemptats ocorreguts aquesta tarda al centre de Barcelona, la Creu Roja ha activitat els seus efectius per oferir atenció sanitària, psicològica i emocional a les persones afectades pels fets, així com al seu entorn més proper.

La Creu Roja ha activitat el seu Equip de Resposta Immediata en Emergències (ERIE) d’Intervenció Psicosocial, especialitzat en donar suport psicològic i emocional en situacions d’aquest tipus.

En aquests moments, la Creu Roja ha traslladat equips d’atenció sanitària i psicosocial i dos vehicles de suport a l’Hotel Palace de la Gran Via de Barcelona, on es troben allotjades persones afectades pels fets o del seu entorn més proper.

A la Plaça de Catalunya, també compta amb equips d’atenció sanitària i d’intervenció psicosocial, dotats d’1 ambulància i un vehicle, per tal d’atendre les persones que ho necessitin en aquest punt de la ciutat.

En total, la Creu Roja ha desplaçat més d’una desena d’efectius al centre de Barcelona, però és possible que reforci els seus equips durant les properes hores.

L’entitat també està començant a facilitar acompanyaments a les persones afectades que necessiten desplaçar-se amb urgència.

 

Related Information
 
News search

News archived

Política de privacitat  | © 2014 Creu Roja