902 22 22 92

 
Creu Roja
FacebookTwitterInstagramFlickrSlideShareIssuuGoogle+Youtube
 
 
 
 
 
 
Carrefour y la Cruz Roja recogen material escolar en 25 supermercados Catalunya este viernes y sábado
31-08-2017
VueltaalColearxiu
La traducción automática desde el catalán a otros idiomas puede no reproducir exactamente el texto original.

La Fundació Solidaritat Carrefour i la Creu Roja desenvolupen la novena edició de la "Tornada a l'Escola Solidària", una iniciativa que tindrà lloc els propers dies 1 i 2 de setembre arreu de l’Estat, amb què les dues entitats recolliran material escolar per a famílies amb nens i nenes en edat escolar que estiguin travessant per dificultats econòmiques.

Aquesta iniciativa es durà a terme en 25 supermercats i hipermercats de Catalunya i 172 de tot l’Estat amb l'objectiu de reduir l'impacte que suposa l'adquisició de material escolar a l'inici del curs per a les famílies amb escassos recursos econòmics.

En el cas de Catalunya, la campanya es durà a terme als establiments de Carrefour de les localitats següents: Badalona, Barberà, Cabrera, Cornellà, Gavà, L’Hospitalet (Gran Vía), Barcelona (La Maquinista i Glòries), el Prat, Terrassa (Vallès), Manresa, Granollers, Igualada, L’Ametlla del Vallès, Martorell, Olèrdola, Santa Susana, Sant Fruitós, Vic, Tarragona, Reus, Lleida, Girona, Olot i Figueres (Nou Centre). En tots aquests establiments, s’instal·larà una taula atesa per voluntariat de la Creu Roja que recollirà material escolar (llapis, bolígrafs, quaderns, retoladors, etc.) que doni la ciutadania. En el cas de Granollers, la campanya es farà només el 2 i a Santa Susana s’ampliarà fins el 3 de setembre.

Enguany, el compromís de Carrefour amb aquesta iniciativa serà la donació directa de material escolar amb els quals s'espera donar cobertura a 6.000 infants en situació d'emergència social de tot l’Estat.

En la passada edició de la "Tornada a l'Escola Solidària", la Fundació Solidaritat Carrefour, amb la seva pròpia aportació i la de la ciutadania, va lliurar a la Creu Roja material escolar per valor de 562.154 euros arreu de l’Estat.

En total, un centenar de voluntaris i voluntàries de Catalunya i 4.200 de tot l’Estat atendran les persones que s'acostin a les taules instal·lades als centres de Carrefour que participen en aquesta iniciativa solidària i recolliran el material escolar (llapis, bolígrafs, quaderns, retoladors, etc.) que donin.

Àrees de col·laboració

La Creu Roja i la Fundació Solidaritat Carrefour treballen conjuntament des de l'any 2001 a través de diferents iniciatives tenen com a finalitat contribuir a millorar les condicions de vida de col·lectius en situació de vulnerabilitat.

L’abril d’aquest any, ambdues institucions van renovar per tres anys més un conveni de col·laboració, subscrit el 2001, per a l'atenció d'afectats per emergències i catàstrofes. En aquest àmbit, la Fundació Solidaritat Carrefour dóna suport també per al desenvolupament, formació i manteniment de 18 Equips de Resposta Immediata en Emergències (ERIE) especialitzats en Intervenció Psicosocial. Aquests proporcionen atenció tant a les víctimes de catàstrofes com als seus familiars.

La Fundació Solidaritat Carrefour coordina tots els programes que desenvolupa Carrefour en matèria d'acció social arreu de l’Estat. Dóna suport especialment a projectes en benefici de la infància amb discapacitat o en exclusió social. Ajuda a les persones en situació de vulnerabilitat i intervé en operacions d'emergència arreu de l’Estat. Igualment, promou la integració laboral de persones amb discapacitat o en risc d'exclusió i fomenta la participació dels empleats del grup en les diferents iniciatives socials.

Información Relacionada
 
Buscador de noticias

Archivo de noticias

Política de privacidad  | © 2014 Creu Roja