902 22 22 92

 
Creu Roja
FacebookTwitterInstagramFlickrSlideShareIssuuGoogle+Youtube
 
 
 
 
 
 
La Cruz Roja y Essity firman un convenio de colaboración que contribuirá a mejorar las condiciones de vida de familias en riesgo de exclusión en España
15-09-2017
2017-09-12-PHOTO-00000013
La traducción automática desde el catalán a otros idiomas puede no reproducir exactamente el texto original.
La Creu Roja a Catalunya i Essity, companyia líder global en higiene i salut i anteriorment coneguda com SCA, han signat un acord de col·laboració que té com a objectiu contribuir a la millora de les condicions de vida de famílies en risc d'exclusió social. A l'acte, al qual ha seguit una visita institucional al magatzem logístic de la institució a Igualada, han acudit Christian Martinell, responsable de Comunicació de Essity Iberia, i Antoni Aguilera, president de la Creu Roja a Catalunya.

 Aquest acord reforça la col·laboració que ja existia entre les dues organitzacions a través de donacions puntuals de productes d'higiene d’Essity, com bolquers per a nadons i productes de paper tissú, paper higiènic, paper de cuina o tovallons. De fet, el 2014, la companyia va donar prop d'un milió de bolquers per a famílies necessitades a Catalunya, Navarra, Madrid i Canàries.

 Christian Martinell ha destacat que "aquest acord ens permet reforçar el nostre compromís amb aquells que més ho necessiten, especialment en les comunitats en què estem presents: Navarra, Tarragona i Canàries; un compromís que forma part de la nostra identitat com a companyia "

Mitjançant aquest acord, Essity desenvoluparà i impulsarà també altres accions en col·laboració amb la Creu Roja, a curt i llarg termini, que afavoreixin a col·lectius en risc d'exclusió social en qualsevol dels àmbits atesos per la Creu Roja: Salut i Socors, Infància i Gent Gran, i Ocupació, entre d'altres.

Per la seva banda, Antoni Aguilera, president autonòmic de la Creu Roja a Catalunya, ha apuntat que "la col·laboració permet contribuir a la millora de les condicions de vida de famílies en risc d'exclusió social. Gràcies a aquesta aliança, podrem ajudar a les persones més necessitades "

La salut és important
La higiene, i el seu impacte en la salut, és una preocupació per als espanyols, com posa de manifest l'informe Hygiene Matters, elaborat per Essity i el WSSCC, organisme dependent de l'ONU.

Precisament, la higiene és un dels principals factors a l'hora de millorar la salut dels ciutadans i en aquest sentit, el 58% creu que els polítics haurien d'ocupar més de les qüestions relacionades amb higiene i neteja, incrementant l'educació i la conscienciació sobre aquests temes.

Información Relacionada
 
Buscador de noticias

Archivo de noticias

Política de privacidad  | © 2014 Creu Roja