902 22 22 92

 
Creu Roja
FacebookTwitterInstagramFlickrSlideShareIssuuGoogle+Youtube
 
 
 
 
 
 
La Cruz Roja envía material humanitario para las víctimas de las inundaciones en Bangladesh
27-09-2017
Vol_water_Tangail2
La traducción automática desde el catalán a otros idiomas puede no reproducir exactamente el texto original.
L’ajut consta de 5.000 tendals de plàstic, que es faran arribar per via marítima, amb el suport de l’Ajuntament de Terrassa.

També s’hi envia un equip de 5 experts en aigua i sanejament massiu.

La Creu Roja realitzarà el dijous 5 d’octubre, l’enviament de 5.000 tendals de plàstic a Bangladesh, per donar suport a la població afectada per les inundacions que van començar a mitjans d’agost. Aquestes actuacions s’emmarquen en la resposta humanitària engegada per la Federació Internacional de la Creu Roja i la Mitja Lluna Roja davant de les greus conseqüències de les inundacions.

L’enviament humanitari, que compta amb el suport econòmic de l’Ajuntament de Terrassa, comença dimecres 27 de setembre, al Magatzem d’Ajuda Humanitària i Emergències de la Creu Roja a Catalunya, situat a la Pobla de Claramunt (Anoia). Des d’aquí es carregarà el material als vehicles que el transportaran al Port de Barcelona, des d’on els tendals s’enviaran per via marítima a partir del 5 d’octubre fins a Bangladesh.

Aquest enviament des de Catalunya es complementa amb una altre de 1.800 tendals més que fa la Creu Roja des de La Rioja.

Segons l'últim recompte de víctimes, les inundacions -les pitjors en els últims 40 anys segons fonts de la zona-, han afectat a 8 milions de residents, provocant la mort de més de 140 persones i la destrucció de gairebé 700.000 cases.

Per a poder combatre aquests fenòmens, que no es poden prevenir però si mitigar-ne els efectes, la Creu Roja treballa activament en matèria de la preparació davant de desastres.

A causa del moviment de la població d’ètnia rohingya de Myamar cap a Bangladesh (400.000 persones en 3 setmanes), la Creu Roja Espanyola, juntament amb la Creu Roja Britànica i en coordinació amb la Federació Internacional de la Creu Roja i de la Mitja Lluna Roja, desplaçaran a la zona un equip de 5 experts en aigua i sanejament massiu que treballaran en els camps instal·lats a la frontera amb l’objectiu d’atendre a les persones que fugen de la persecució i de la inseguretat de Myanmar.

Información Relacionada
 
Buscador de noticias

Archivo de noticias

Política de privacidad  | © 2014 Creu Roja