902 22 22 92

 
Creu Roja
FacebookTwitterInstagramFlickrSlideShareIssuuGoogle+Youtube
 
 
 
 
 
 
Companies support #RepteSocialEmpresarial
06-10-2017
WhatsApp Image 2017-10-05 at 17
The automatic translation from catalan language to other languages might not reproduce exactly the original text.
Fins a 27 empreses han participat en la jornada del Repte Social Empresarial

L’objectiu de la trobada era donar a conèixer els projectes d’ocupació de la Creu Roja a Catalunya i trobar respostes a qüestions plantejades des del món social i empresarial

27 empreses han participat en la trobada impulsada per l’àmbit d’Ocupació de la Creu Roja a Catalunya amb l’objectiu de trobar respostes a qüestions que ens plantegem tant des del món social com des del mon empresarial. Hem volgut explorar conjuntament possibilitats de generar aliances per multiplicar les opcions de millora de l'ocupabilitat i d’inserció laboral de les persones en situació de vulnerabilitat. 

El #RepteSocialEmpresarial és el compromís de les empreses amb el seu entorn més proper. La col·laboració d'empreses amb la Creu Roja, en matèria d'ocupació laboral, és una aliança que beneficia tant a les pròpies empreses com al conjunt de la societat.

La realització d'accions en favor de l'ocupació de persones en situació de dificultat social és una pràctica de coresponsabilitat necessària, que requereix de la implicació del teixit empresarial de cada territori. de l’empresa.

La generació de valor compartit, econòmic i social, i una nova manera d'entendre l'empresa són alguns dels beneficis que aquests tipus de col·laboracions poden aportar a les empreses i a la societat en general, per fer-la més justa i millor, van concloure les persones participants d’aquesta jornada. 

Related Information
 
News search

News archived

Política de privacitat  | © 2014 Creu Roja