902 22 22 92

 
Creu Roja
FacebookTwitterInstagramFlickrSlideShareIssuuGoogle+Youtube
 
 
 
 
 
 
6th National Meeting of Host Families of the Red Cross
20-10-2017
trobada_acolliments2017_450x247
The automatic translation from catalan language to other languages might not reproduce exactly the original text.
La trobada, sota el lema “L’acolliment com a procés de transformació per als acollidors”  tindrà lloc a Barcelona, el proper divendres 20 i el dissabte 21 d’octubre.

És previst que hi assisteixin unes 50 persones representants de famílies acollidores i una vintena de representants dels equips tècnics d’arreu de l’estat.

La Creu Roja celebra els dies 20 i 21 d’Octubre a Barcelona, la 6ena Trobada Estatal de Famílies d’Acollida sota el lema “L’acolliment com a procés de transformació per als acollidors”.

L’objectiu d’aquesta trobada és possibilitar un espai d’intercanvi d’experiències i autoexpressió entre les famílies acollidores del conjunt de l’estat, on la Creu Roja desenvolupa el projecte d’Acolliment Familiar adreçat a la infància en situació de greu risc social.

A més de comptar amb les intervencions del president de la Creu Roja a Catalunya, Antoni Aguilera, la directora de l’Institut Català de l’Acolliment i l’Adopció (ICAA), Agnès Russiñol, i la directora d’Estudis i Innovació Social de Creu Roja Espanyola, Estrella Rodríguez, en aquestes jornades també està prevista la participació d’una cinquantena de persones representants de famílies acollidores de diversos territoris (Galícia, Astúries, La Rioja, Castella i Lleó, Extremadura, Almeria i Catalunya), així com d’una vintena de representants dels equips tècnics dels projectes d’acollida, i voluntariat de la Creu Roja a Barcelona.

Continguts de la trobada
Durant els dos dies de durada d’aquesta trobada es compaginaran diversos espais de treball i reflexió amb sortides de caire lúdic i cultural per la ciutat de Barcelona. Entre d’altres activitats, es presentarà l’estudi: “Construcción de la parentalidad social y educación en familias de acogida” i hi haurà visualitzacions de material audiovisual així com espais de debat i treballs en grup per treballar recursos i tècniques de transformació de les relacions en diferents situacions en l’àmbit l’acolliment familiar.

Per a informació més detallada sobre aquesta trobada, consulteu el programa.

Servei d’Acollida Familiar de la Creu Roja
El model d’Acolliment Familiar de la Creu Roja es va posar en marxa l’any 1.989  amb la finalitat de donar una alternativa a la infància en risc per créixer i desenvolupar-se en un entorn sa i segur fora dels espais institucionals residencials i alhora canalitzant de forma eficaç la solidaritat de la societat, tot respectant els drets i necessitats dels infants.

La Creu Roja gestiona des del 1993 el servei d’Acolliments Familiars a les comarques de Barcelona, en col·laboració amb la Generalitat de Catalunya i amb l’Institut Català de l’Acolliment i l’Adopció (ICAA) que és qui en té les competències.

 
News search

News archived

Política de privacitat  | © 2014 Creu Roja