900 22 11 22

 
Creu Roja
FacebookTwitterInstagramFlickrSlideShareIssuuGoogle+Youtube
 
 
 
 
 
 
The Red Cross Amposta starts leisure activities
02-11-2017
foto barcelona xikets
The automatic translation from catalan language to other languages might not reproduce exactly the original text.
La Creu Roja a Amposta ha començat les activitats socioeducatives i de lleure del curs escolar 2017/2018 amb una aposta decidida per aquest àmbit. En total són 70  els infants i joves que reben suport diari en activitats englobades en àrees tan diverses com la salut, l’esport, l’expressió artística o el reforç acadèmic. Es tracta d’una xifra rècord per l’oficina de la capital del Montsià.

Les accions es duen a terme fora de l’horari escolar, sis dies a la setmana, de dilluns a dissabte. Es realitzen en espais de la mateixa entitat o de titularitat municipal i serveixen per lluitar contra les dificultats que pateixen algunes famílies, que impedeixen als menors l’accés a la societat en les mateixes condicions que la resta. La Creu Roja lidera aquesta lluita a la ciutat des de fa molts anys i amb el mateix objectiu col·labora estretament amb els serveis bàsics d'atenció social primària de l'Ajuntament d'Amposta per tal de garantir la igualtat d'oportunitats per a tothom.

Com a novetats del curs hi ha la contractació de nous professionals relacionats en l’àmbit de l’atenció a les persones. Tindran, com és habitual, l’ajuda desinteressada del voluntariat, que enguany tenen un paper molt rellevant ja que també col·laboraran amb el projecte del servei comunitari de l’Institut de Tecnificació de la ciutat. Una altra novetat a destacar ha estat l’ampliació, renovació i condicionament d'espais propis de l'entitat destinats a donar cobertura a l'ampli ventall d'activitats que ofereixen. Uns canvis que en part s’han realitzat per donar cobertura a l’àmplia demanda dels serveis.

Les activitats es realitzen amb el suport de l’Ajuntament d’Amposta, l’Obra Social de la Fundació La Caixa, la Diputació de Tarragona, el Torneig Internacional de Futbol Base Terres de l’Ebre i Ultra Runners.

Related Information
 
News search

News archived

Política de privacitat  | © 2014 Creu Roja